Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick : DonKamilo

Nick Admina iwish6547

Data/Mapa  12:04 | 05/08/2021

Steam ID STEAM_1:0:617228466

Serwer (mod) 5vs5 MIRAGE

Opis Sytuacji : Dostałem bana za multikonto chociaż na moje IP jeszcze bana nie mialem a admin twierdzi inaczej. Prosze o unbana <3

• Lubię to! 1
Opublikowano

jakiś miesiąc póltora temu dostaleś  perma za cheaty  ale wchodzileś z nowych kont  ja cie zapamietalem z głosu i dlatego dostałes perma za multikonto  a ip trudno nie zmienić i zmieniałes co drugie konto 

• Lubię to! 1
Opublikowano
3 minuty temu, DonKamilo napisał:

mordo ja gram na tym serwerze od 2 dni a ty mi mowisz ze ja na jakis cheatach gralem i mialem bany smieszne to jest 

nie zmienialem nigdy IP mam caly czas takie samo i mowisz ze glos zapamietales  moze miec ktos do kogos podobny ale nie znaczy to ze ja gralem 

Opublikowano

jak bym byl ta osoba co bany dostawala to bym nie pisal apelacji o ub tylko zrobil nowe konto i gral dalej wiec nie wiem ja tylko prosze o UB bo chce grac dalej i nie gralem tu wczesniej. Pozdrawiam 

Opublikowano

Nie ale wiem ze to ta osoba co wczesniej grała na serwie na innych kontach z czego pamietam  nick cos bylo gancioszek czy jakos tak xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.