Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Zjarany Kudłaty

Nick admina banującego:  Luis

Data/Mapa: 04.08.2021, 18:48

SteamID:  STEAM_1:1:73598159

Serwer (mod): only mirage #6                               

Opis sytuacji: No po 10 dniach przerwy postanowiłem sobie pograć, 5vs5 było pełne a onm3 pusty to poszedłem odwiedzić onm6, nie ukrywam, że przeciwnicy zbyt dobrzy nie byli i robiąc staty 26/0/1 dostałem  bana z powodem cheatujesz

//

Akcja z molotovem

W oknie był przeciwnik, wychodząc z jungli go nie było także mógł czekać na ct przy wnęce

//

Tak swoją drogą to chyba logiczne że każdy kto potrafi grać i gra w cs go dłuższy czas wie na jakiej wysokości trzeba trzymać celownik aby był na wysokości głowy 

• Dzięki 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Rozpisane podejrzane akcje gracza "kudlaty:

"Trafna Uwaga" -  za kadżdym razem jak pickuje wychyla w 90% przypadków wcelowany w głowe i trzyma na tym poziomie celownik nawet strzelając full auto

"Trafna Uwaga" - za każdym razem jak w jego strone zmierza przeciwnik on obraca się w jego stronę

=================================================================================

9.58 przeskoczenie celownika na głowę przeciwnika(nagłe przeskoczenie)
10.34 celownik idealnie na przeciwniku za ścianą
11.22 kolejne przeskoczenie celownika na głowę oponenta
11.40 idealny Mołotow w przeciwnika
17.10 strzał bez widzenia przeciwnika

• Haha 1
  • Wow 3
  • Katowicz
Opublikowano

4:41 - Dziwny pick. Przeważnie wychyla się bliżej prawej strony gdzie wychodzą z rampy, a on tu idealnie na model zaraz za firebox wychyla. +/-b pochwili 4:47 celownik leci na model w connect, może to być przypadek ze akurat tam był model, przy tak małej ilości graczy raczej prawdopodobne, że ktoś juz bedzie w connect. +/-b

4:29 - Dziwne ale taki fart możliwy -b

9:58 - Całą akcję gra na słuch, wszystko słychać. Ostatni kill widać, że jest lag demka w tym momencie CT się wręcz teleportuje. -b

10:34 - Czysto. Dobry sens ma ustawiony.

11:22 - Szybka reakcja po prostu.

11:40 - Czysty przypadek, mniej więcej luknął że bs A moze być czysty więc zabepieczył plecy od B.

17:10 - Widział przeciwnika jak przebiegał. Czysto.

Gracz czysty. @ Hacker13

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.