Nesty Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Imię :SewerynWiek :17 LatStaż na forum : od początku<Lecz udzielam się od niedawna>Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum :4/5hZnajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :7-8Dlaczego ty? :Więc tak pełniłem to stanowisko na rożnych forach oraz sieciach i był bym zaszczycony jeżeli tak owe stanowisko byście mi powierzyli staram nadrabiać się swoją aktywność gdyż niektórzy będą zdziwieni dlaczego od początku sieci mam tylko 100 postów wynika to z tego ze na starej sieci wyszły małe nieporozumienia z Astralem i boyką więc się ulotniłem Dudnes mnie zna i wie ze dawałem sobie rade na starej sieci więc myślę ze może i wy dacie mi tę szansę postaram się was nie zawieść Pozdrawiam VegetaZnajomość AmxBans [0/10] :8 Znajomość IPB [0/10] :9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jak dla mnie każdy powinien dostać szansę. Masz mój głos na TAK. Wymagania spełniasz. + Znajomość IPB + Staż + Doświadczenie + Wiek + Ortografia ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jak dla mnie każdy powinien dostać szansę. Masz mój głos na TAK. Wymagania spełniasz. + Znajomość IPB + Staż + Doświadczenie + Wiek + Ortografia ;) Tak jak Tomek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jestem Neutral -Aktywność.. tak jakby dla rang .. +Orto/Interpunkcja. -Składasz zbyt często podania, nie potrafisz wymyśleć własnych postów - kopiujesz od innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Skaczesz z płatka na płatek, jak na moderatora się nie udało to może teraz UBT. Przemyśl sobie czego ty w końcu chcesz i dąż do tego jednego celu, bo takim sposobem nie osiągniesz niczego. W ostatnim podaniu na zielonego pisałeś, że oceniasz swoją ortografię i interpunkcję na 9, teraz na 7-8, tymczasem ja się z tym nie zgadzam, bo ty nie używasz ani przecinków, ani kropek. Twoja aktywność pozostawia również wiele do życzenia, a ilość podań świadczy o Twoim parciu na rangi. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jestem na Nie, myślę ze to nie twój czas + wiek + Staż - Aktywność - Podanie za podaniem - Nie znam cię mało się wypowiadasz na SB EDIT : Po rozmowie z Samym Vegetą jestem na TAK, p[okazał ze na to zasługuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts