Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Nesty

Vegeta wkroczy w szeregi?

Recommended Posts

Imię :Seweryn
Staż na forum : od początku<Lecz udzielam się od niedawna>
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum :4/5h
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :7-8
Dlaczego ty? :Więc tak pełniłem to stanowisko na rożnych forach oraz sieciach i był bym zaszczycony jeżeli tak owe stanowisko byście mi powierzyli staram nadrabiać się swoją aktywność gdyż niektórzy będą zdziwieni dlaczego od początku sieci mam tylko 100 postów wynika to z tego ze na starej sieci wyszły małe nieporozumienia z Astralem i boyką więc się ulotniłem Dudnes mnie zna i wie ze dawałem sobie rade na starej sieci więc myślę ze może i wy dacie mi tę szansę postaram się was nie zawieść Pozdrawiam Vegeta
Znajomość AmxBans [0/10] :8

Znajomość IPB [0/10] :9

Jestem Neutral

-Aktywność.. tak jakby dla rang ..

+Orto/Interpunkcja.

-Składasz zbyt często podania, nie potrafisz wymyśleć własnych postów - kopiujesz od innych.

Skaczesz z płatka na płatek, jak na moderatora się nie udało to może teraz UBT. Przemyśl sobie czego ty w końcu chcesz i dąż do tego jednego celu, bo takim sposobem nie osiągniesz niczego. W ostatnim podaniu na zielonego pisałeś, że oceniasz swoją ortografię i interpunkcję na 9, teraz na 7-8, tymczasem ja się z tym nie zgadzam, bo ty nie używasz ani przecinków, ani kropek. Twoja aktywność pozostawia również wiele do życzenia, a ilość podań świadczy o Twoim parciu na rangi. Jestem na nie.

Jestem na Nie, myślę ze to nie twój czas

+ wiek

+  Staż

- Aktywność

- Podanie za podaniem

- Nie znam cię mało się wypowiadasz na SB

EDIT : Po rozmowie z Samym Vegetą jestem na TAK, p[okazał ze na to zasługuje

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.