.:Tomek:. Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Imię : TomaszWiek : 15Staż na forum : ok. 3 miesięcyIle dziennie możesz poświęcić czasu na forum : w tygodniu : 2 - 3 H | w weekendy : 3 - 6 HZnajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7 Dlaczego ty? : Skoro rekrutacja jest ON postanowiłem odkupić swoje grzechy i pokazać wam, że się poprawiłem oraz doszkoliłem w tego typu sprawach. Możecie mieć do mnie pretensje, że miałem już rangę UBT i się nią nie zbyt popisałem, to fakt przyznaję się do tego. Ale zamierzam pokazać wam, że na temat rozpatrywania SS'ów wiem już dosyć dużo. Napisałem również wiadomość do Ojca aby on pokazał mi jeszcze różne sposoby, których mogę jeszcze nie znać. Postaram się również napisać wiadomość do Mr_Danio. Mam nadzieję, że dacie mi drugą szansę a ja postaram się jej nie zmarnować. Z poważaniem Tomek.Znajomość AmxBans [0/10] : 8 Znajomość IPB [0/10] : 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Sorry, ale jestem na NIE. -Miałeś tą rangę - nie spisywałeś się. -Ogarnij JB jesteś przecież opiekunem. +Zależy Ci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Przeraża mnie Twoja ilość obowiązków, ale skoro wykonując je dajesz radę jeszcze siedzieć na forum to czy z rangą czy bez siedzieć na nim będziesz i przy okazji SSy możesz sprawdzać. Nie wiem jak to było wcześniej, pewnie zaniedbywałeś to stanowisko, ale skoro się tak uparłeś i Ci zależy na tej randze, to myślę, że nie ma przeszkód aby Ci dać drugą szansę. Podanie oraz polszczyzna w porządku :) Ale pamiętaj o tym: 14. Nie używaj koloru czerwonego w postach czy tematach. Kolor ten jest zarezerwowany dla Administracji. Tak czy siak jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Niestety ale na NIE. - zajmij się serwerami które masz - kilka razy już słyszałem i pisano że nie dawałeś sobie z tym stanowiskiem rady - twoje podanie nie przekonuje mnie do końca Jestem na Nie, powody wyżej, Sory :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jestem na TAK -Każdemu warto dać szansę -staż-Myślę ze ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Właśnie dużo obowiązków, ogarniaj dwa serwery i nie dodawaj sobie niepotrzebnej pracy. Ja na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts