Synek.! Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Nick: Spr!t:DImię: MateuszWiek: 17Staż na serwerze: no około 3 tygDoświadczenie: Byłem adminem na 2 sieciach, które powstawały, ale niestety obie się nie utrzymały.Znajomość AMX [0/8]: 5-6Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5-7 hDlaczego Ty?: Sporo gram na jailbreak, dużo osób mnie zna na serwie, niektórzy lubią :) Mogę spróbowaćPosiadasz mikrofon?: TakKontakt: gg, steamSTEAM: Od nie dawna, ale jeszcze bez cs'a.Akceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak Wiem, że nie mam cs 1.6 na steam, ale naprawdę mogę pomóc w ogarnięciu serwera. Jeżeli nieposiadanie przeze mnie cs 1.6 na steam jest dużym problemem, zainwestuje i napiszę podanie ponownie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jasne, Jestem na Tak - Steam, ale nigdy Cię nie widziałem na serwerze ze steamem - Wiek - Ogarniety - Staż - Aktywny. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts