Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: mirek.kraft

Nick admina banującego: kimczu

Data/Mapa: 19.07.2021/Mirage

SteamID:  STEAM_0:1:30926040

Serwer (mod):  Mirage#2                              

Opis sytuacji: Witam odwołuje się od bana bo jest nie słuszny strzeliłem koło Trzech głów przez lekki skan który jest naturalny  widzę że kolega chyba nie może pojąć że ktoś może być lepszy albo mieć po prostu farta . Więc proszę o osobę która umie  sprawdzać ludzi  .Liczę  na szybkie i sprawne  Sprawdzenie wiedz czekam bo chcęm sobie pograć jak człowiek a nie dostawać bana za nie wiadomo co bo Admin nie raczył nawet napisać za co bana dostałem .Tylko musiałem wchodzi na forum i sprawdzić i niby jakiś Multi Hack  .Oczywiście Skarga na Admina też będzie .Z góry dziękuje i pozdrawiam

Edit  Przepraszam ze tak o tobie mówiłem ale pisałem to w nerwach bo byłem zdenerwowany jak to pisałem.Ja też posiadam dużą wiedzę w cs go go gram go od 4 lat przegrane mialem około  3500h w tej grze ale konta już nie posiadam bo sprzedałem.I teraz nie dawno wróciłem do cs bo troche nie grałem .Ale wracajac do tematu nie posiadam zadnego wh bo to kest chujowe za przeproszeniem psuć komus gre. Sam wiem jakie to denerwujace jak ktos hakuje.Wiedz licze na unbana .Z góry cie przepraszam i pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

56:20 drabinka słyszalna i potencjalne cofniecie jednego ct na site. Lecz bieg nie patrzac na zaden corner + prefire na gorne drewno poprzez skan w glowe ( jak dla mnie wh)
Nastepnie wyczekuje drugiego CT ktory na cicho stoi na drabince. Tym razem nie sprawdza ani boxa, ani sandwicha, ani tetrisa, ani nic. 

56:40 typowy movement bota, ktory wie ze ktos jest na drewnie, nie sprawdzajac CT, schodow 2 razy ( przeciez moze ktos repicknac? ) wyczekuje az CT wyjdzie ze smoke na shift. W miedzy czasie jego crosshair placing jest gdzies w obłokach, wiec widac golym okeim ze widzi goscia przez sciane i czeka az wychyli, udajac przy tym ze o nim nie wie. ( Przeciez gdyby nie mial wh to jego celownik bylby wlasnie tam gdzie wyjdzie, albo na rampie, albo gdziekolwiek indziej. Nawet nie sprawdzil drewna

56:50 moze male, ale tez dostaje info "CT moze byc" mimo tego nie sprawdza ct, idzie insta w strone ostatniego przeciwnika zyjacego

57:50 2 obvious fragi gdzie kolego nie interesuje sie tym co widac, a raczej tym co widzi on, przez sciane. A wiec, pierwszy kill: klarowne WH, drugi kill - to samo.

58:15 Bait teammate, wyczekiwanie aż wszyscy zrotuja, ostatni rotujący CT jest oczywiście zauważony, ale piękny refleks kolegi, gdzie byloby to malo mozliwe przy jego skillsecie- WH

58:30 Jak najbardziej normalne wcelowanie pod drewno. Lecz caly proces wyglada podejrzanie. Smoke ledwo co schodzi on automatycznie wie o CT na schodach. Cala ostatnia akcja na ogol dziwna i za duzo informacji.

OVERALL:

Nie dostales bana za jakies skany czy nie wiem o czym tam piszesz. Dostales bana za wallhack, który posiadasz na 100%. W związku z tym także nie zgadzam się z Twoją opinią, że nie umiem odróżnić lepszych graczy. Gram w ta gre od bardzo dawna. Spedzilem w niej bardzo duzo godzin i nie jestem dzieckiem, żeby mścić się na lepszych. (personalnie uważam, że chociażby zbliżenie moich umiejętności i wiedzy, do Twojej gry - mnie też uraża).

Jeżeli twierdzisz, że nie umiem sprawdzać graczy mimo największej wiedzy i doświadczenia w grze ze wszystkich, to bardzo proszę, ktoś inny podejmie decyzję.

Przykro mi tylko, że takim agresywnym tonem napisałeś to odwołanie.

Popełniłem błąd, że wcisnąłem multihack zamiast wallhacka. One or another skutkuje permanentnym banem. Ale zawsze może się okazać, że zostaniesz odbanowany. 

EDIT:

Oczekuję także na tą skargę. Chętnie zobaczę w czym nie spełniam swoich obowiązków.

Pozdrawiam, KIMCZU 

link do demka: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1626722751-1626726306.zip   < polecam otworzyc w nowym oknie i refresh zrobic to powinno zaczac sie pobierac

Edytowane przez kimczu
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Przepraszam ze tak o tobie mówiłem ale pisałem to w nerwach bo byłem zdenerwowany jak to pisałem.Ja też posiadam dużą wiedzę w cs go go gram go od 4 lat przegrane mialem około  3500h w tej grze ale konta już nie posiadam bo sprzedałem.I teraz nie dawno wróciłem do cs bo troche nie grałem .Ale wracajac do tematu nie posiadam zadnego wh bo to kest chujowe za przeproszeniem psuć komus gre. Sam wiem jakie to denerwujace jak ktos hakuje.Wiedz licze na unbana .Z góry cie przepraszam i pozdrawiam

@ kimczu

• Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.