Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Wito44

Nick admina banującego: Vanilla

Data/Mapa: 13:32 | 18/07/2021 5vs5

SteamID: STEAM_1:0:551384071

Serwer (mod):  5 VS 5                             

Opis sytuacji: Grałem sobie i nagle dostałem bana. powód czitujesz XD nie mam pojecia co to za pro player oglądał ale widocznie nie ma za dużego doświadczenia

pozdrawiam :*

• Wow 2
  • Katowicz
Opublikowano

https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20210718-131408-200930368-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

od 10,16 pierwsza akcja aż do bana. (może z 8-9)

Był, to dość szybki ban, po prawie końcowej akcji.

Powiem tak, zbyt krótko grał abym powiedziała, że nadaję się do bana. Są akcje dosłownie kilka , zalatujące pod +b, natomiast jak się je na spokojnie ogląda to nachodzą mnie wątpliwości, że to po prostu fart. Osobiście oglądając te kilka rund nie zostawiłabym bana graczowi. Czit jaki podejrzewałam to zwykły wallhack, żadnych przeskoków celownika czy magicznych hs tu nie ma.  Jak się pomyliłam, to zwracam honor i życzę miłej gry. Spekulować mogę dużo, pozostawiam do oceny UBT.

Opublikowano

10:16 - ? zupełnie czysta akcja, słyszał dokładnie w jaką stronę idzie przeciwnik więc wychylił

Co do reszty, na tym demku nie widzę żadnej akcji która kwalifikowała by się w chociaż najmniejszym stopniu na bana, wszystko czyste, UB.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.