Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Migol

Nick admina banującego: nie wiem

Data/Mapa: 16.07.2021 21.45 około

SteamID:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199189827639/

Serwer (mod):  only mirage 2                              

Opis sytuacji Byłem na midzie zabiłem jednego na obróciłem się i zabiłem drugiego mogło to wyglądać jak wallhack albo aimlock że mi na głowe przeskoczył celownik ale po prostu się obróciłem zobaczyć ubdera i akurat on wyszedł

• Przykro mi 1
Opublikowano

Witam, ja dałem Ci bana ponieważ według mnie jak i większości administracji lecisz na trigger/aimlock. Poniżej dam krótką rozpiskę ale według mnie nie trzeba dużo oglądać aby to zauwazyć..

16:53 - Najechane prosto na głowe.

18:18- To samo namierzone prosto w głowe.

19:08- tu chyba idealnie widać jak celownik najeżdża jak gość broi bombe.

19:55- bez komentarza wczesniej nie moze trafic nagle prosto na głowe.

22:26 idealny skan w gościa(tutaj może to byc przypadek bo wh raczej kolega nie ma ale po prostu sie kryje)

40:15- akcja finałowa po której poleciał ban i według mnie tutaj juz ewidentnie widać namierzanie na głowe za gościem na midzie.

Pan Migol chyba sam wie czym się wspomaga bo jak sam wspomniał nie wygląda to na aimlocka, a jednak sie zdziwił bo wygląda czy tutaj jest też wh? Nie wiem cięzko mi określic ale jakiś aimlock lub coś podobnego jest na pewno ale pozostawiam wam to do oceny.

PS. Sprawdzcie jeszcze czy ten zawodnik to nie nasz słynny "Eziak" którego byłoby to juz chyba 5 multikonto na serwerze bo jak widać kolega ma chyba 6h przegrane a zachowanie bardzo podobne do Eziaka.

link do demka: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1626462410-1626465843.zip  - wszedł po kilku rundach na serwer dopiero.  

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
  • Bywalec
Opublikowano

16:53 -b 

18:18 -/+b 

18:23 – 18:45 +b 

19:08 -b 

19:55 -/+b 

22:26 –b 

23:00 +b 

27:58 +b 

40:15 -/+b 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.