wojtus13 Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Twój nick:wojtus13 Nick admina banującego: Hary Data/Mapa:12:03 9 lipca 2021 SteamID:STEAM_0:1:228638183 Serwer (mod): Mirage #2 Opis sytuacji: nie widzialem zeby admin wchodzil na ukrytego specta wiec moge sie zalozyc ze z nerwow ze ktos jest szybszy od niego mnie zbanowal...strzelam heady z awp przeciwnikom ktorzy kucali bo na takim poziomie trzymam celownik zeby np jak ktos stoi nie trafic mu w nogi a jak kuca to zeby nie strzelic nad nim.
Hary Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 MI demko sie nie załadowuje wieć jeszcze raz nie obejrze tych akcji wiec chciałbym tylko wytłumaczyć powiedzić za co dokładnie ban i dlaczego. Możliwe jest wh na serwerze mamy dużo dobrych graczy ale jak ktoś pikuje idealnie na piksel z awp i odrazu hedzik nie sprawdzając żadnych miejscówek to troche dziwne za każdym razem albo np w na midzie ze scouta w pełnym biegu też hedy. Kilka osób pisało aby sprawdzić ciebie obejrzałem 2 rundy to troche (bardzo) mi to śmierdiało ale na 100% nie jestem pewny co do tego czy masz wh czy nie. Więc prosił bym o odbanowanie gracza wojtus13 . Na serwerze zawsze przewaznie jest admin jakiś wiec jak sie powtórzy taka sytuacja że bana dostanie to coś jest na rzeczy. dziekuje dobranoc 2
Legend LEGENDAR Posted July 9, 2021 Donor Legend Posted July 9, 2021 Gracz został odbanowany Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2
Recommended Posts