Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:wojtus13

Nick admina banującego: Hary

Data/Mapa:12:03 9 lipca 2021

SteamID:STEAM_0:1:228638183

Serwer (mod): Mirage #2                             

Opis sytuacji: nie widzialem zeby admin wchodzil na ukrytego specta wiec moge sie zalozyc ze z nerwow ze ktos jest szybszy od niego mnie zbanowal...strzelam heady z awp przeciwnikom ktorzy kucali bo na takim poziomie trzymam celownik zeby np jak ktos stoi nie trafic mu w nogi a jak kuca to zeby nie strzelic nad nim. 

Posted

MI demko sie nie załadowuje wieć jeszcze raz nie obejrze tych akcji wiec chciałbym tylko wytłumaczyć powiedzić za co dokładnie ban i dlaczego. Możliwe jest wh na serwerze mamy dużo dobrych graczy ale jak ktoś pikuje idealnie na piksel z awp i odrazu hedzik nie sprawdzając żadnych miejscówek to troche dziwne za każdym razem albo np w na midzie ze scouta w pełnym biegu też hedy. Kilka osób pisało aby sprawdzić ciebie obejrzałem 2 rundy to troche (bardzo) mi to śmierdiało ale na 100% nie jestem pewny co do tego czy masz wh czy nie. Więc prosił bym o odbanowanie gracza wojtus13 . Na serwerze zawsze przewaznie jest admin jakiś wiec jak sie powtórzy taka sytuacja że bana dostanie to coś jest na rzeczy. dziekuje dobranoc

• Like 2
  • Legend
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.