Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Ble[T]eczK'a -*_ SkiStr3akK
Imię: Łukasz
Staż na serwerze: Pozwolę sobie skopiować czas w minutach z GT serwera ffa : 
Minutes Played: 567 
Doświadczenie: W tym punkcie mogę się rozpisać i to dość znacznie. Zacznijmy od tego że posiadałem własną sieć lata temu :), wiele razy pełniłem funkcję "Opiekun Serwera". Z posadą Admin miałem styczność niezliczoną ilość razy, na tych lepszych i troszkę słabszych sieciach.
Znajomość AMX [0/8]: AMX obowiązujące mnie jako Admina znam 10/10, amx rozpisane w skali 6,5/8.
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak jak wspomniałem wyżej, oczywiście.

​Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Gram w bardzo róznych godzinkach dlatego nie jestem w stanie określić tego z duzą dokładnością. Powiedzmy +/- w tyg: 1-2h dziennie, weekendowo: 2-3h dziennie. 
Dlaczego Ty?: Na serwerze jestem dość często, amx i obsługę serwera jako admin znam bardzo dobrze. Myślę że mam dobry kontakt z społecznością Katujemy.eu zarówno z administracją jak i z graczami. Nie ukrywajmy że adminów brakuje a graczy nie grających czysto jest dość sporo. Często zgłaszam na TS3 odpalonych graczy głównie wyższej administracji bo tylko ich widuję na serwerze teamspeak. 
Posiadasz mikrofon?:Oczywiście, posiadam sprawny mikrofon.
Kontakt: Steam Bleteczka, GG: 44834052.
STEAM: Posiadam.
Akceptujesz regulamin admina?: Zapoznałem się i akceptuje.
Akceptujesz regulamin serwera?:Zapoznałem się i akceptuje.

Opublikowano

Myślę, że można dać szansę.

+wiek

+steam

+amxx

+doświadczenie

+zaangażowanie

Opublikowano

Bardzo przejrzyste podanie, wysoka aktywność na forum i serwerze. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem na tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.