Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Wandal : Wandal -_- :(
Serwer : Only mirage #2
Admin: Kimczu
Steam ID : 76561199185605835
Nie wiem dlaczego zostalem zbanowany . grałem na serwie 20h po czym wchodze na serwer i dostaje powiadomienie , ze zostalem zbanowany . Chociaz , ze na serwerze mnie nei bylo o godzienie w ktorej zostalem zbanowany. 

Jezeli dostane un bana moge zrobic filmik jak gram i przesle komus ten filmik mail .

• Haha 2
Opublikowano

Demko start: 2021-07-03 19:21

00:20 - 00:40 - Rogrzewka- klarowny autobh (skrypty powodują perfekcyjnego bhopa poprzez używanie ctrl podczas skoku)

1:03-1:22 - autobh triggeruje i spacje i ctrl podczas wskoku przez okno (nie tak wyglada legitny skok przez wnęke) Troche bhopa później. Widac kiedy trzymasz spacje a kiedy sam bhopujesz.

1:48-1:51 - moze normalne ale dodam to jako soft aim.

1:55 -2:07 - 2 kille, same. (oczywiscie co do soft aim trzeba wiecej ewidencji ale nie tylko ja to widzialem. Moge wiecej demek poogladac z gier w których nie brałem udziału)

3:50-3:55  trigger na przeciwnika na respie

3:59-4:05 znowu trigger, celownikiem nie ruszał ale pieknie zaczynalo mu sie zblizac o piksele na glowe

Nie sadze ze trzeba wiecej. Wiem, że to nie jeden z tych crazy aimbotów czy wh, ale dobrze ustawiony soft aim i autobhop. Apropo bhopa co wedlug mnie jest obvious, Wandal nie robił bhopa przez reszte meczu, mimo iz tak pieknie mu to wychodzi jak nikt nie patrzy. Tak samo, przy jakichkolwiek podejrzanych killach automatycznie pisze na czacie, żeby złagodzić podejrzenie ze strony  zabitego. 

Ogólnie rzeczbiorąc nie tylko ja ale kilka innych adminów na serwerze od ostatnich dni podejrzewało Wandala o autobhopa i inne wspomagacze. Potrafił grać idealnie, a potem zupełnie inaczej. Nie consistent ruchy myszką i nagły brak bhopa czy dobrego aima. Wiem, że można miec lepsza i gorsza runde ale nie moze gra sie totalnie roznic jezeli wie ze jest ogladany i wie ze sa admini na serwerze.

Może się mylę, w takim wypadku proszę o unbana. Ale jeżeli tak się stanie to w wolnym czasię ściągne demka i znajdę więcej podobnych sytuacji i jeszcze raz się rozpiszę w nowym temacie.

Pozdrawiam, Kimczu

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Moge tez zaczac nagrywac moje akcje na serwerze , a potem moge je wysylac na czyjegos maila. 
Czyli dostaje un bana czy to jeszcze nie potwiedzone? 

• Haha 3
  • Bywalec
Opublikowano

00:20 - 00:40 +b 

1:03-1:22 +b 

1:48-1:51 –b zwykły strzał  

1:55 -2:07 -/+b 

3:50-3:55 +b 

3:59-4:05 -/+b 

• Lubię to! 3
  • Bywalec
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.