Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym się z wami pożegnać jak widać zostałem zdegradowany z rangi "Moderatora" nawet nie skontaktowano się ze mną czemu mam taką słabą aktywność ani nic... Moją nieobecność zgłaszałem playowi więc byłem usprawiedliwiony. Po 1 nie jestem jedynym który miał taką słabą aktywność ostatnio są też inni nie będę wymieniał i jakoś pozostali na swoich posadach. Włożyłem w tą sieć wiele serca i pisałem, że muszę ogarnąć naukę ale jak widać nikogo to nie obchodzi. Jeszcze raz cześć.

Pozdrowienia dla:

Play - Dobry z ciebie koleś i na pewno doprowadzisz serwery do perfekcji.

Ojciec - Miło się z tobą pisało, udzielało rad.

żółty ananas słodki miód - fajnie się z tobą gadało i spędzało czas.

Powodzenia w awansach i rozwijaniu się na tej sieci.

Opublikowano

Wiesz co, było na ciebie sporo skarg. Szczerze zobacz na swoją aktywność przez ostatni miesiąc była ona słaba, w ogóle się nie wypowiadałes na forum byłeś mało aktywny + A teraz po degradacji powinieneś spiąć dupe i pokazać ze ci zależy a nie pisać pozegnanie. Tym pożegnaniem pokazałeś ze trzymała cię tu tylko ranga

Opublikowano

Nie masz się co rzucać do administracji jezeli zgłaszasz nieobecność powinieneś uzgodnić z administratorem dokładną datę powrotu. Dobrze jest napisać do wszystkich administratorów. Jeżeli miałeś byc nie obecny a mimo tego piszesz na forum i jestes widoczny na liscie odwiedzających to czerwoni dobrze zrobili degradując Cię. Zamiast pisać zażalenia staraj się ponownie o nabyte wcześniej rangi ;) .

Opublikowano

Cóż Shelby, tym pożegnaniem to troche tak mnie rozbawiłeś .. Trzymała Cię tutaj tylko ranga? Skoro zostałeś zdegradowany powinieneś walczyć dalej. No ale to już twój wybór. Trzymaj się.

Opublikowano

Bez przesady, jeżeli jest w tym kawałek prawdy, że napisał do administratora, iż będzie nieobecny to też poczułbym się oszukany i straciłbym zaufanie do sieci.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Sami mnie rozbawiacie tymi postami Englo dobrze napisał.

Mr_Danio skargi na mnie? Bardzo ciekawe żadnej skargi na siebie nie widziałem. I jeśli chodzi o posty to nie jestem typem spamera i nie robie 2 postów w temacie i nie mam w niecały miesiąc 800/900 postów...

Opublikowano

Szkoda ze Shelby odchodzi on i danio byli najlepszymi moderatorami a to ze nie mial czasu to nie jego wina tylko poprostu czasu nie mial jak ja czasem mam:) Poza tym wkurwiaja mnie ludzie ktorzy proboja nasunac mu jakiejs skargi to troche zlosliwe moim zdaniem.Na przyklad co byscie wybrali nauke czy siedzenie na forum i spamienie w postach.Jestem tego samego zdania co Shelby ze my nie jestesmy typami ktorzy spamia w tematach.

Krotko mowiac widac jacy ludzie sa nie wdzieczni dla innych.Dla tych co duzo zrobili dla sieci tak jak Shelby.

Powodzenia w dalszym zyciu Shelby i jak najszybciej wracaj:)

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Ja się nie zgadzam z tym, że Shelby został zdegradowany. Skoro mówi, że napisał do Play'a to to zrobił. Nie został nawet poinformowany. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie miałem okazji się lepiej z tobą poznać ale z pierwszego ,,widzenia,, zrobiłeś na mnie bardzo dobre wrażenie, przez co uważam, że jest z ciebie spoko ziomek. 3maj się.

Opublikowano

Tu nie chodzi o usprawiedliwienie. Dudnes dokładnie cię sprawdzał z innymi i z tego co wiem to np: 12 marca a ty SHelby ostatni raz wypowiadałeś się przykładowo 6 marca - 10 stycznia na forum a twój ostatni post był napisany 3 stycznia. Jeżeli chodzi o czas online odkąd założyłeś SpaceCMS przestałeś być aktywny na forum przez tydzień miałeś kilka godzin. Nie mam nic do ciebie byłeś / jesteś spoczko mordką i doceniam to co zrobiłęś dla sieci

Opublikowano

Żegnaj Majster, mam nadzieję że jeszcze nie raz nas odwiedzisz. 

Opublikowano

Szkoda majster że nie walczysz dalej, ale to Twoje życie i Twój wybór.

Trzymaj się tam majster ;>

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dziękujemy za twoją pracę

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.