Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: NoobPlayer

Nick admina karającego: sajmon094

Data/Mapa: 03.06.2021 only mirage #3

SteamID: STEAM_1:1:608015448

Serwer (mod):        ██ Katujemy.eu | ONLY MIRAGE #3 • !freevip • 128 TR • !ws/!knife/!gloves      

Opis sytuacji: witam grałem sobie na serwerze dyskutowaliśmy kto w enemy ma haxy ustrzeliłem 2 dobre fragi po czym i tak przegrałem runde sajmon stwierdził najwyrazniej ze uzywam czegoś chciałem z nim porozmawiać na dc olał mnie całkowicie dostałem bana za wh nie słusznie mam świeże konto ale to nie oznacza ze odrazu czegoś używam wcześniej miałem supreme a zapomniałem hasła i loginu do tamtego konta proszę o odbanowanie poniewaz jestem nie winny oraz chciał bym by admini mieli co najmniej supreme 

• Haha 1
Opublikowano

https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20210603-220918-1220828393-de_mirage-Katujemy.eu__Only_Mirage__3____1shot1kill.pl.dem.zip

10.45 - patrzysz sie w aparty, wiesz ze on tam jest a i tak sie odwracasz i udajesz ze go nie widzisz- ewidentnie wyglądało to jak wh, lub info od brata

https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20210603-213509-932460693-de_mirage-Katujemy.eu__Only_Mirage__3____1shot1kill.pl.dem.zip

9.22-  wcelowujesz sie w shorta, skad wiedziales ze akurat tam bedzie? - Moim zdaniem dostałeś info od brata

Oglądając demka, nie było nic ,,podejrzanego'' tylko te 2 akcje, na których jest wh lub info od brata.

czegoś używam wcześniej miałem supreme a zapomniałem hasła i loginu do tamtego konta proszę o odbanowanie poniewaz jestem nie winny oraz chciał bym by admini mieli co najmniej supreme - To znaczy, że jak ktoś ma silvera to admin z silverem ma go sprawdzac? Ogladając twoją grę nie powiedziałbym, że masz supreme, ale jak tak uważasz to spoko.

Pozostawiam decyzje dla UBT.

• Lubię to! 1
Opublikowano

9.22-  wcelowujesz sie w shorta, skad wiedziales ze akurat tam bedzie? - Moim zdaniem dostałeś info od brata

sprawdziłęm tylko to cos złęgo no nie sadze miałęm chłopa w ct a 2 chyba patrzył jungle nie wiem nie było zadnego info od brata 

10.45 - patrzysz sie w aparty, wiesz ze on tam jest a i tak sie odwracasz i udajesz ze go nie widzisz- ewidentnie wyglądało to jak wh, lub info od brata

to była normalna akacja chłopie wiedziałem ze moga juz nam plecy robic dlatego sprawdzałęm co jakis czas nie sadze ze widac w moim zachowaniu jaki kolwiek odpał mozemy poczekac koleine 24 i niech wtedy sprawdzi moje nagranie jakis inny admin 

do tego moge pokazać na dc jak gram lub pliki jakie mam na pc 

• Bywalec
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.