Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: young barti

Nick admina banującego: $v34tq

Data/Mapa: 29.05.21 20:00 / nie mam pojecia 

SteamID: STEAM_1:0:571960452

Serwer (mod):  Katujemy.eu | ONLY DEAGLE                              

Opis sytuacji:

Ban bez zadnego ss, bez zadnego wyjasnienia tak o bo lepiej grałem.

edit: Minuty które zaznaczyłeś nie widze nic podejrzanego do czego mogłbym sie odnieść podtrzymuje że jestem niewinny.

edit2: Dlugo mam jeszcze czekać na ub?

Edytowane przez youngbari
halo
Opublikowano (edytowane)

https://852.gotv.pro/srv69337/auto0-20210529-194025-1672875487-deagle_rpr4life_KAT-_______Katujemy.eu___ONLY_DEAGLE_____128_TR______ws__knife__gloves.dem.zip

Tutaj jest link do tego całego demka na którym cie zbanowałem.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rozpiska:

03:15min dziwny strzał przynajmniej z mojej perspektywy również sprawdzałem to na slow, 

05:48min strzelił po czym tak dziwnie sens przeskoczył

13:20 min tak dziwnie mu celownik skoczył, możliwe że to był fart czy coś, ale na demku to inaczej wygląda no chyba że sie myle.

14:44min  tutaj tak samo dziwnie celownik sie zatrząsł, zabił przeciwnika znowu mu tak sens przeskoczył, i zabił kolejnych 2 przeciwników. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ps. Najlepiej by było jakby jeszcze jakis inny admin sprawdził te demko, z mojej perspektywy w niektórych akcjach to podejrzanie wygląda 

Jeżeli sie okaże że zbanowałem cie za nic to bardzo przepraszam.

963818047_Beztytuu.png.3707be12317cb83f2000a6b094e5dc48.png

Edytowane przez sw34ty
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Co to ma być za tłumaczenie, że celownik skacze moze mam duże dpi? moze mam taka rozdziałke? może czesto gram na dm hs i cwiczę strzelanie tych hs a celownik mam taki bo mi wygodnie jakbys troche pograł to sam byś sie przekonał. Powiedz mi czemu nie zrobiłes ss? Nie przyznam się do winy bo nic nie zrobiłem.

Opublikowano

co ma związek dpi i rozdziałka? chłopie tak ci skakał celowniki trząsł sie ze ja nie moge, zabijałes typa na dole, po czym skoczył ci celownik na typa na górze

I co miałbym cie nie banować za to że aimlockujesz? 

Opublikowano

Jakieś akcje na farcie ale Ty i tak powiesz że aimlock a z tym trzęsącym sie celownikiem to juz wgl jakies wymysły. Powiedz jeszcze raz czemu nie zrobiłeś ss przecież to były idealny dowód i obyłoby sie bez tej bezsensownej dyskusji

PS może jakiś inny admin obejrzeć to demko przeanalizować mój styl gry i mnie odbanować byłbym wdzięczny

• Bywalec
Opublikowano

03:15 -/+b 

05:48 -b 

13:20 -b 

14:44 -b

“Przeskoki celownika” są spowodowane małym tickerate na demkach.  

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.