Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera : rekvs
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/❤reĸvѕ❤/91.224.117.196:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Kilka lat temu na jednym serwerze.
Znajomość sourcemoda [0/10]: Osiem, ale i tak w sm_admin jest wszystko co potrzebne.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dość dużo spędzam czasu na serwerze, ok. 2 godzinki średnio.
Dlaczego Ty?: Chcę zapanować aby na serwerze było dużo mniej graczy psujących grę. Dodatkowo jestem doświadczoną osobą grającą w Counter-Strike dlatego nikt nie zostanie zbanowany za niewinność.

Następnie mutował bym osoby które piszą oraz mówią zakazane słowa takie jak n-word itd.

Jako że każdy człowiek nie jest idealny to dodał bym od siebie kilka moich wad oraz zalet. Rzadko kiedy mam włączony głośnik od słuchania osób, lecz jeżeli będę pełnił rolę administratora to napewno będę zwracał uwagę na takie rzeczy jak: wyzywanie, ciągłe przeklinanie, reklamowanie innych serwerów.

Jako że mam bardzo dobry internet [śrd. 5 ping] to potrafię do perfekcji ocenić czy dana osoba używa cheatów czy po prostu jest dobra.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam.

Posiadasz mikrofon?:Tak
Kontakt: Discord: rekvs#7610 
SID: STEAM_0:1:589897554

Posiadasz konto Prime?: Nie posiadam ponieważ niedawno dostałem vaca na moim poprzednim koncie prawdopodobnie za skin-changer.

Link do mojego poprzedniego konta: https://steamcommunity.com/id/mikolaj1221

• Haha 1
Opublikowano

na NIE

14 minut temu, rekvs napisał:

Posiadasz konto Prime?: Nie posiadam ponieważ niedawno dostałem vaca na moim poprzednim koncie prawdopodobnie za skin-changer.

-Samo za siebie mówi kto zna wymagania.

ale, żeby nie było dodam jeszczeże mało przekonało mnie dlaczego ty

+sm (ile w tym prawdy nie wiem)

-nie słyszałem cie

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.