Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: WĄSTEJ import gay szFE

• Nick admina banującego: Magic Noob
  • Data/Mapa:  21.05.2021

SteamID: STEAM_1:1:552664305

Serwer (mod):    MIRAGE#2
Opis sytuacji: Witam.Grałem sobie skanując i strzelając gdzie popadnie(ostatnie 20 sekund na serwerze).Udało mi się zeskanować 2 razy przez smoka, potem na side również wyhaczyłem typa, który wychodził w kierunku exita.Potem pobiegłem na short i usłyszałem scopowanie z drabiny.Nie zastanawiając się wjechałem z nim noscopem nawet go nie szukając.Za 3 razem udało mi się go trafić, później dostałem bana.Hmm, za co?Udaje mi się sporo fragować, ale fragowanie to nie znaczy, że ktoś jest odwalony tylko są tysiące godzin przegranych w csa.

Pozdrawiam

Opublikowano

To nie MM 5vs5, gdzie zagęszczenie graczy jest mniejsze.Widzę co chwile takie sytuacje podczas gry na serwerze.Mam przegrane ponad 2 tysiące godzin na tym koncie, na innym miałem ponad 3 tysiące.

Dla mnie nie ma podstawy na perma.Po prostu kilkanaście lat doświadczenia i nerdowania w csa przy dużej ilości graczy, wymutowaniu niektórych ludzi, którzy bezsensu pierdzielili pozwala więcej słyszeć, ale nie koniecznie widzieć.

Czity są dla słabych graczy, ja jestem czysty.

Opublikowano

1:49 -b
3:30 -b nic tu nie ma
3:40 -b każdy tam mógł stać
6:29 -b zwykłe wychylenie
6:33 -b strzela tam cały czas, lucky
6:40 -b
7:04 -b słyszał scope'a

Czyste, ub.

• Lubię to! 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.