Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: keskada
Wiek: Mam 15 lat, ale myślę, że mam na tyle dojrzały głos żeby być administratorem dużo ludzi myśli na początku, że mam 17 lat
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/keskada/91.224.117.196:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Tak Kiedyś na jakimś serwerze, ale nie pamiętam jaki to był serwer i miałem wtedy inne konto
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Tygodniowo jestem w stanie spędzić na serwerze około 7h
Dlaczego Ty?: Ponieważ byłem kiedyś administratorem na innym serwerze radziłem sobie w tej roli. Chętnie rozmawiam z ludźmi lubię pomagać innym, i jak siedzę na serwerze, to bardzo dużo graczy chce np. zgłosić cheatera i w wielu przypadkach nie było administratora, który mógłby im pomóc i, dlatego chce zostać administratorem żeby pomagać graczom

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199134463344/ DISCORD- keskada#0035
SID: STEAM_0:0:587098808

Posiadasz konto Prime?: Nie, ale niedużo brakuje

Opublikowano

Na nie 

- konto pod podanie 

- nie masz  prime, sam 21 lvl według mnie jest ciężki zaufania, sądzę, że lepiej wydać te 57 zł i mieć większe zaufanie graczy 

+ staż na serwerze 

-co prawda teraz gram mniej na serwerze ale widzę że masz dużo czasu spędzonego a jakoś cie nie kojarzę 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie chce kupywac prime bo kiedys kupilem i zalowalem tego bo strcilem konto Nie kojarzysz mnie bo nicki zmieniam ale i tak dzk za odp moze kiedy indziej

Opublikowano

Na nie

-Głownym czynnikiem, ktory juz cie skresla u mnie jest brak prime'a. Wedlug mnie administrator przynajmniej taki minimum musi spełniać, a to że tobie mało brakuje mało kogo obchodzi (choć w wymaganiach nie ma potrzeby kupna tylko można samemu wbic tego prime'a to uważam, żeby być zaufanym graczem a tym bardziej adminem to lepiej jest kupić go). Spełniasz albo nie spełniasz - proste.

-nigdy mi się o uszy nie obiłeś. Nie kojarze

-Kolejnym też czynnikiem jest to, że nawet nie znasz regulaminu i piszesz we własnym podaniu na dodatek próbując się wytłumaczyć, gdzie mogłeś to zrobic w jednej linijce w swoim podaniu edytujac go

-gdzie sm??

+gt

-/+ wiek

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.