Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:BOT FRANCISZEK

Nick admina banującego: cr3st

Data/Mapa: 19.05.2021,  mirage 

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198392468944/

Serwer (mod): IP: 145.239.16.89:27015, only mirage #1                              

Opis sytuacji: ide z bombsite B na bombsite A, bomba jest zaplantowana, ja mam awp, popatrzyłem pod drewno a typ tam siedział, a ja go zauwarzyłem i go zabiłem, rozbroiłem bombe no i dostałem bana 

Opublikowano

1 rzecz jest taka, Podejrzane wydawało mi się gdy tak przez 3 sekundy patrzył przez ścianę z shorta na drewno po czym nie sprawdził żadnej innej miejscówki tylko wychylił wcelowany pod drewno. Nie wchodziłem już na specta bo był to koniec meczu. Po obejrzeniu demka wydaje mi się, że ktoś z enemy mógł dać mu info lub była to lucky akcja. Zareagowałem zbyt pochopnie.

51:20 - nie sprawdził żadnej innej pozycji tak jakby wiedział gdzie jest przeciwnik.

• Bywalec
Opublikowano

51:20 -b Gracz wchodząc na bs'a wie, że przeciwnik znajduję się po lewej stronie więc odpuszcza sobie prawą. Fakt dziwne jest wcelowanie się w drewno i odpuszczenie pałacu bądź standardu. Możliwe, że tutaj po prostu zaryzykował. 

Zbyt mało dowodów. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Bywalec
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.