Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Plorey, to konto na którym grałem a obecnie JayJay
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): 
https://www.gametracker.com/player/Plorey/54.38.63.32:27015/
https://www.gametracker.com/player/JayJay 🖤/54.38.63.32:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Takie myślę, że git gdyż kilka razy dali mi szansę i dawałem jakoś radę.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 4/10

Znajomość języka angielskiego [0/10]: 2/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie max 10h ale to tak max
Dlaczego Ty?: Tak naprawdę to nie wiem czemu ja, ponieważ wiem, że są lepsi ode mnie ale super by było jakby mi się udało na admina się dostać i napewno nadrobiłbym te godziny :< Mam nadzieję, że poszczęści mi się i będę mógł wam pokazać, że coś umiem jak na swój wiek. :/

Posiadasz mikrofon?: Tak, sprawny
Kontakt: ts3, dc, fb
SID: STEAM_1:0:459025360

Posiadasz konto Prime?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera? [TAK/NIE]: TAK
Akceptujesz regulamin forum? [TAK/NIE]: TAK

• Haha 3
Opublikowano

Moim zdaniem na ten moment i z takim zachowaniem nie ma opcji. Po pierwsze ogranicz mówienie ''ez'' czy ''łatwo''  a po drugie nie naduzywaj mikrofonu bo obaj dobrze wiemy, że mutacji jescze nie przeszedłeś....

• Lubię to! 2
Opublikowano

Szanuje za szczerość ale 14 lat to trochę mało, mówisz że kilka razy byłeś adminem a oceniłeś swoją znajomość sourcemoda na 4, nie wspominam już o mutacji czy o ''ez''... 

Jestem na NIE

• Lubię to! 2
Opublikowano

Trochę za mało grasz na serwerze, również uważam że 14lat to trochę za mało. Pograj jeszcze, popraw zachowanie i kiedyś spróbuj jeszcze raz

• Lubię to! 2
Opublikowano

niestety widać u ciebie jeszcze nie dojrzałe zachowanie i do tego ciągłe ez itp jeszcze blokada vac na poprzednim koncie nie wróży nic dobrego i ten czas który podałeś jest bardzo mało realny i do tego znajomość sourcemoda jest zbyt mała jak i również z językiem angielskim gdzie jest bardzo potrzebny bo nasz serwer odwiedza duża ilość zagranicznych graczy. Spróbuj nad tym popracować i będzie dobrze :)

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

Jestem na NIE

-Wiek  14 lat to troche za mało

-Nie raz widziałem jak prowakowałes rówieśników słowem "ez" itp

- Słaba aktywność na serwerze

- Znajomość sm też troche mała 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Popraw minusy, które wypisali panowie wyżej i spróbuj swoich sił następnym razem. Na ten moment podanie odrzucam

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.