Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: BoBe(R)1910
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/BoBe(R)1910/54.38.134.235:27015/ nie wiem czemu na serwerze mam więcej godz może przez zmianę nicku.
Doświadczenie w adminowaniu: Około rok byłem adminem na sieci serwerów REKLAMA.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Tygodniowo mogę poświęcić od 4 do 10 h. (Przez to że pracuje i dzielę kompa z bratem)
Dlaczego Ty?: Ponieważ lubię ten serwer wbijałem zawsze kiedy ktoś napisał że jest cheater lub coś się działo. A w tym momencie po 3 dniowej przerwie od cs'a ludzie mi mówią że nie ma aktywnych adminów może jeden, dwa max . Myślę że się nadaję na administratoram, byłem już raz ale teraz się poprawię i będę wykonywał swoją rolę tak jak potrzeba żeby zniwelować dzieciarnie oraz cheatowanie na serwerze ;) 

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Na forum lub steam https://steamcommunity.com/id/26oustat/
SID:  STEAM_0:1:455097235

Posiadasz konto Prime?: Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jako gracz mogę potwierdzić iż na serwerze jest mało aktywnych adminów , i często widuje bobra na serwerze , jest on miły pomocny , i sądzę że dobrze by się spisał w roli jako admin. 

Jestem na tak! :bicek:

Pozdrawiam  Dam1an :hi:

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Gt-

10h  tygodniowo to trochę mało-

Doświadczenie +

Moim zdaniem jest już wystarczająco dużo adminów. 

Ogólnie na nie. 

Edytowane przez Magic Noob
Poprawne sformułowanie zdania.
Opublikowano

Z racji ze sporo osób ma teraz urlop bo nauka praca itd to można dać szansę.

Wiek+

Doświadczenie+

Dostałeś degrada na tym serwerze z powodu minusów wiec fajnie by było gdybys to poprawil jak uda Ci się dostać.

Gt+ jest okej.

Moim zdaniem okres probny poniewaz dostałeś degrada niedawno na serwerze

• Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

:) pierwsze w pierwszym swoim podaniu pisałeś o czasie na gre 2-4 godz dziennie jak przyszlo co do czego to miałem 3 tyg z rzędu ledwo 45 min, teraz jednak juz sie robi 4-10 kiedy jednocześnie piszesz ze pracujesz i dzielisz na dodatek kompa z bratem :)

piszesz rownież o innym nicku i dlatego taki gametracker na tym 2 nicku nie masz wiecej niz 2 godz. 

ostatnia rzecz pozwól, że użyje twojego cytatu: "Ponieważ lubię ten serwer wbijałem zawsze kiedy ktoś napisał że jest cheater lub coś się działo" 

- nie wiem kiedy wbijałeś jak gdyż jak wspomniałem ledwo robiłeś 45min na tydzien czasem nawet 10 min 

Mogę się mylić ale robiłem po 25-45 godz tygodniowo więc wiem kiedy byłeś a kiedy cię nie było :)

Pozdrawiam Wszystkich.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.