Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: inK.
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/inK./54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Przez 4 lata byłem administratorem na serwerze teamspeak (pełniłem wysoką funkcję - miałem vRoota) na tamten serwer najwyższa możliwa do zdobycia ranga poprzez administrację - wyżej był tylko właściciel - rangę zdobyłem poprzez sumienne oddawanie się administracyjnym obowiązkom, następnie przerzuciłem się na dsc gdzie prowadzę własny serwer i jestem administratorem po dziś dzień, w międzyczasie byłem administratorem na serwerze z sieciówki *takiej i takiej :)* (ponad rok), która potem została sprzedana i działała pod skrzydłami innej sieciówki, tam też pełniłem funkcje opiekuna serwera przez kolejne pół roku do momentu upadku serwera (bugi go zjadły).
Znajomość sourcemoda [0/10]: Bazując na waszej "Skali znajomości obsługi SourceMod" oceniam swoją znajomość na 8, będąc opiekunem na wcześniej wymienionym serwerze miałem okazję wrzucać pluginy poprzez FileZille na serwer oraz miałem okazję liznąć trochę kodu gdy pisałem własne - mniejsze - pluginy.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 2-3h dziennie/14-21h tygodniowo. Czas może się różnić w zależności od obowiązków, podadłem najniższą liczbę godzin i jest ona zawsze pewna, dużo częściej ta liczba pewnie będzie większa. 
Dlaczego Ty?: Gram w Counter Strike od kiedy miałem 7 lat (zaczynałem od CS 1.5), mam doświadczenie w grze, zawsze szukam sobie czegoś do roboty jeżeli siedzę już przed kompem, aktualnie rangę mam wygaśniętą, aczkolwiek jestem orzełkiem co możecie zobaczyć u mnie na profilu w zrzutach ekranu, nie grałem przez jakiś czas i wypadłem z formy, chciałbym teraz do niej wrócić a aktualnie gram tylko na tym serwerze (Mirage #2), byłem dzisiaj świadkiem gry dwóch cheaterów w takich godzinach w których żaden administrator nie wchodzi, jeden dostał bana przez konsolę, a drugi męczył resztę graczy przez ponad godzinę i nikt nie mógł nic zrobić (potem nie wiem co się działo bo opuściłem serwer), jeżeli już gram na tym serwerze to chciałbym zapewnić sobie i innym graczom tą spokojną grę w godzinach nocnych oraz przy okazji trochę oczyścić wasz serwer z "plugastwa"

Posiadasz mikrofon?: Posiadam, brzmi czysto i często go używam chociażby do infa. 
Kontakt: Piszcie do mnie na steam (https://steamcommunity.com/id/OneAndOnly-inK/), na forum lub na dsc (inK.#0403)
SID: STEAM_1:0:441778945

Posiadasz konto Prime?: Tak

Opublikowano

Pomimo ze gt nie jest najlepsze to jestem na Tak+

Podanie ladnie opisane+

Wiek+

Prime+

Doswiadczenie+

Ps, zacenzuruj reklame bo reklamujesz nieswiadomie :D

Pozdrawiam Kubi

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.