Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Byku #NoFormJ3bacTomGre
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Byku %23NoFormJ3bacTomGre/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Robiłem kiedys własna sieć lecz nie wypaliło (słaba reklama) byłem również na kazdym serwerze ktory mi sie spodobał adminem tak samo chce to osiagnac i na tym ;) 
Znajomość sourcemoda [0/10]: Mysle ze takei mocne 6,5/10 
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Mysle, że w tygodniu do 3-4 godzin dziennie a weekendami nawet i do 6 
Dlaczego Ty?: Jak  napisałem wyżej znam się na rzeczy, potrafie byc opanowany, oraz podejmować trudne decyzje. Wiem, ze nie mam wyrobionego czasu lecz sie zrobi hah :) grając w nocy gdy składam to podanie jest sporo osob i duzo "dzieci" ktore utrudniają rozgrywkę, i nie ma nikogo by to ogarnąć, ja jestem też bardziej "nocnym" graczem a myśle ze nocny admin też by się przydał ;) 

Posiadasz mikrofon?: Tak 
Kontakt:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198982416635/ (fb/nr.tel tylko dla własciciela serwera) 
SID: STEAM_1:1:511075453 

Posiadasz konto Prime?:Tak 

Opublikowano

Jestem na nie!

Najwiekszym powodem jest twoje GT, nie potrzebujemy adminow co nie sa aktywni.

Jestes nowym graczem co widac tutaj: First Seen: Apr 29, 2021 8:43 PM, Daj sie zapoznac innym.

Wiek na +

Prime tez+

Jezeli poprawisz aktywnosc,  i bedziesz gral regularnie to nie bede mial nic przeciwko :D

• Zasłużony
Opublikowano

Tak, jak napisał @ _KUBI_ . Daj się poznać na serwerze, pograj z nami trochę dłużej i wtedy złóż podanie. Na chwilę obecną następne możesz złożyć za 7 dni.

• Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.