Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: buldog
Nick oskarżonego: vogue 
IP lub SID oskarżonego 
STEAM_0:0:221509760

Data i czas zdarzenia: 01.05 około 15
Przebieg sytuacji: dostałem mute za brak kultury natomiast demo mówi samo za siebie, nie ja zacząłem a typek który mnie pierwszy wyzywał oczywiscie nie dostal mute
Dowody:https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20210501-145548-35078472-am_mirage_mid_KAT_-___________ARENA_1v1____________128TR_Katujemy.eu_____ws_knife_gloves_____1shot1kill.pl.dem.zip

tick około 20000 , prosze o ukaranie admina jakimis punktami karnymi albo niech mi chociaż wyjasni czemu dostałem muta za "zamknij morde" a drugi typ nie dostał mute a nazwał mnie szmatą . pozdrawiam

• Wow 1
Opublikowano

Nie ty tu jesteś od wydawania i nakładania kar. Kara słuszna dla ciebie ale po obejrzeniu demka drugi gracz również dostanie muta. 
Pozdro

• Dzięki 1
Opublikowano

Faux pas z mojej strony,  Zła osoba dostała muta myślałem że to ona była prowokatorem. Co nie zmienia faktu że tobie również mute sie należało tyle z mojej strony pozdrawiam. 

image.thumb.png.66906962362cc7285f6f84b20aae8850.png

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.