Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: TABG Bo Tak Katujemy.eu

Nick admina banującego: BATINs

Data/Mapa: Mirage/5V5 only Mirage.  26 kwietnia, 2021 roku. [wczoraj]

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199161554132/

Serwer (mod):  Moderator.                             

Opis sytuacji:  ogólnie sytuacja wyglądała tak, że wyczekałem z 2-3 sekundy po rzuceniu smoke od ostatniego żyjącego CT i strzeliłem one tapa, a że CT jest głupi to akurat po 2-3 sekundach sobie przebiegł, póżniej miałem również dziwną akcje, ale wtedy akurat chciałem sobvie sprawdzić miejscówke - mieliśmy pake,  na midzie więc sprawdzaliśmy miejscówki jedynie jakiej nie sprawdziliśmy był to Under, więc postanowiłem go sprawdzić a że był tam przeciwnik to dostał kilka pocisków i runde wygraliśmy, kolejną podejrzaną akcją było to, że jak postanowiłem sprawdzić apsy, bo usłyszałem przeciwnika tuptającego jak słon, więc się odwróciłem i fartownie mu banie zawaliłem, oraz jedna sytuacja, administrator BATINs zbanował mi kolegę z drużyny na 5 minut, bo ten chciał zachować sobie broń, powód bana: ,,cele mapy'', mój kolega z drużyny, miał wtedy awp i 3v1 na tt, którzy mieli pake zaplantowaną logiczne było, że nie wygra więc postanowił zachować broń, zachował broń i dostał bana. [Czemu akurat po 2-3 sekundach? Najczęsciej w tym czasie wchodzą w smoke i wybiegają, jeżeli chodzi o niższe rangi, jeśli mowa tu o takim DMG, LE, LEMie, SFC, GE, to wybiegną po 3-5 sekundach albo poczekają aż smoke się skończy.]

• Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.