Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Nikoś1     

Nick admina banującego: sajmon094

Data/Mapa:  20:47 | 23/04/2021  ,MIRAGE 

SteamID: STEAM_1:1:455056584

Serwer (mod): ★ ONLY MIRAGE #3 ★

Opis sytuacji: 

Gram normalnie i dałem 4 heady z deagla, jednego przez smoke.

W przeciwnej drużynie grał sajmon094, kolega grał także w drużynie z sajmonem i powiedział mi na discordzie, że sajmon mnie wyzywa i że da mi bana za aimbota.

Link do bana: https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:455056584&advType=steamid

Opublikowano (edytowane)

https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20210423-202005-498634954-de_mirage-Katujemy.eu__Only_Mirage__3____1shot1kill.pl.dem.zip

26.16- widzisz broń typa a udajesz ze go nie widzisz 
26.17- aimbot
27.43- przypadkowy strzał prosto w głowe przez smoke?

I ta ekscytacja: co ja daje, patrząc po twoim movemencie wnioskował bym,że masz range golda, a tu prosze takie ładne headzik przez smoke, obroty 180° i cyk kolejny head.

W przeciwnej drużynie grał sajmon094, kolega grał także w drużynie z sajmonem i powiedział mi na discordzie, że sajmon mnie wyzywa i że da mi bana za aimbota.

Nie wyzywałem Cię, po co miałbym to robić? Jedyne co powiedziałem to: jasne kur**. Nie mówiłem,że dam Ci bana za aimbota tylko ktoś inny więc masz złe informacje od kolegi,który Cię broni.

Edytowane przez sajmon094
Opublikowano

Po 

1. Jestem nowy na tym serwie, i chciałem sobie poprostu pograć.

2. Mam skiny i wlepy, po co miałbym cheatować 

3. Raz walłem przez smoke, to był po prostu fart.

4. Jak mogę mieć aimbota, niekiedy waliłem tylko fartowne heady, mało razy zabijałem w głowe, i ty piszesz że dostałem za aimbota nieźle.

• Haha 1
Opublikowano

I jeszcze dodam przecież dużo osób wali niekiedy przez smoke, nie rozumiem tego, że dostałem za aimbota.

• Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

26:16 +/- Dziwne, ale może po prostu myślał, że ktoś jest za filarem i to na tym był skupiony.

26:17 - Zwykły flick na lewą stronę.

27:43 - Zanim smoke się rozproszył, zobaczył przeciwnika, a potem wystrzelił.

Gracz czasami ma po prostu ładne strzały, ale akcje wymienione w demku to nawet nie jest 50% jego zabójstw. Zwykłe fartowne strzały, nie ma tutaj nic podejrzanego.

@ Nikoś1 podczas demka nie było sytuacji, w której admin Cię obrażał, więc na przyszłość, zanim rzucisz oskarżenie w stronę jakiegoś admina. Obejrzyj demko i sprawdź, czy faktycznie Cię obraził :default_smile:

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.