Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

[922] Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

332493007_pytankoruzofe.png.69216adec57d996514922cca70265a43.png

Jakie gry komputerowe bądź planszowe pamiętasz z dzieciństwa?

• Legenda
Opublikowano

Z gierek: kajko i kokosz, Tytus Romek i Atomek, Sąsiedzi z piełka rodem, NFS itp

Planszówki: Monopoly i  kilka innych, niestety nie pamiętam nazwy :FeelsStrongMan:

Opublikowano

Na kompa no to Quake 1 , Duke Nukem 3D, GTA SA, Fallout, Warcraft 2 dużo można by wymieniać. A z planszowych to zbieranie grzybków :FeelsOkayMan: do koszyczka z planszy.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

W latach początek 90-tych mieliśmy w domu Commodore 64 na kasety jak i Atarii. Grało się  nocami w River Rider, PitStop, jak i Nokaut karate i wiele wiele innych gier Cena całego zestawu było to ok 100  marek niemieckich, a dziś cena za ten retro sprzęt po prostu zabija :derpers:

177750223_456147052154486_2534877326406412220_n.jpg

• Sponsor
Opublikowano

Tony Hawk Pro Skater 2, GTA 2, Evil Islands, Icy Tower, NFS Underground, Gothic, MoH:AA, demo fify 2003, Enclave, Deathtrap Dungeon, Wizardy, Mortal Kombat, Deer Avenger 4, Quake, DOOM, Wolfenstein 3D (o jakie to było wtedy dobre), HoMM 3, Warcrafty, Disciples, trzy pierwsze Splinter Celle... i odcholerion innych tytułów - wcześniej jeszcze pegazusowe hity jak Dizzy, Tetris, Duck Tales, "Kaczki", jakieś wyścigi, no i ofkors Mario.

Z planszówek z dzieciństwa to najbardziej pamiętam grę Fortuna, taka polska jawna zrzynka z Monopoly. O różnych chińczykach, warcabach itd. nie trzeba wspominać.

• Zasłużony
Opublikowano

GTA San Andreas, NFS Most Wanted, NFS Undercover, gry z serii LEGO oczywiście. Z planszówek coś tam się w warcaby grało i  Scrabble

• Katowicz
Opublikowano

Nie wierzę, że to znalazłam <3 Lotus Challenge 2 na Amigę, jeszcze na dyskietki 3.5 cala :pepelove: i ta muzyczka, jak byłam mała to pierwsze kroki własnie w tej grze stawiałam, zawsze mówiłam że jadę do Babci :D i ta muzyczka, boże ale mi wspomnienia wróciły <3

• Legenda
Opublikowano

Warcaby, Młynek, Monopoly, Scrabble, dużo gier z pegazusa m in Super Mario, Hero Goal, Contra, Adventure Island, etc. Half life, COD2, Hulk, Matrix, Medal of Honor, American Truck, Max Payne, Mortal Combat, Tekken, Prince of Persia, The sims etc. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.