Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Grzana † Katujemy.eu

admina banującego: 𝗕𝗔𝗧𝗜𝗡𝘴

Data/Mapa: 11:49 | 18/04/2021 / MIRAGE  

SteamID: [U:1:1178246498]

Serwer (mod): ██ Katujemy.eu | 5vs5 MIRAGE • 128 TR • !ws/!knife/!gloves        

Opis sytuacji:  Witam pisze to jeszcze raz bo tak mam napisać czy nie wiem jak Dostałem dzisiaj bana chyba za to że zabiłem admina i stwierdził że mam wallhacka i chciałbym się odwołać do bana że byście mi go usunęli 

i jak by ktoś mógł to podajcie mi Batinsa steam linka. Jeszcze bym prosił żeby admin który dał mi tego Bana się wypowiedział o tej sytuacji w kom albo do mnie napisal na steam bo jestem ciekaw co napisze.

Opublikowano

Bana dostałeś za wh oglądałem ciebie przez dłuższy okres lecz to co ty robisz to jest ewidentne wh demko rozpisze niżej to nie tak że ty walisz ewidentnie przez ściany z 1 próby ale dobrze rozpiszę demko.

5:01-sprawdzasz palace nagle idziesz okno i od razu wiesz gdzie jest przeciwnik

6:20- no ta 

7:10-nadal czekasz

12:05- zanim bylo slychac juz 

12:30-

13-tu juz ma bana 

jeszcze tylko dodam że to jest jedno demko a są jeszcze z innych dni 

Edit:i nie pisz coś w stylu .,dał mi bana bo go zabiłem" bo to nie ma sensu 

Opublikowano

Ale chłopie czemu miał bym cheatować na serwerze skoro mogłbym grac mm i wbijać range. Co to tego że cheatuję to się troszkę mylicie ale ok 

szkoda trochę bo teraz stwierdzacie że tak jak by zginołeś przez to że np ja cie zabijam, po czym idziesz na demko widzisz co lucky co podchodzi nie wiem pod vac shoty i dajesz bana żałosne trochę.Dobra inaczej Dostane unbana bo mowię wam z ręka na sercu że nie cheatuje. Pozdrawiam graczy :D

• Haha 3
Opublikowano

5:01 -b - zwykłe sprawdzanie mida
6:20 +b - wchodzisz na kosie + wiesz gdzie jest przeciwinik i skanujesz
7:10 -b
12:05 -b
12:30 +/-b - raczej zwykłe sprawdzanie

Czyste, za mało akcji. UB

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.