Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze!

Spotkała mnie dziś przykra rzecz a mianowicie skradziono mi konto steam...

Pytanie do Was.

Czy ma ktos z Was jakies w miare galante konto na sprzedaż z odznakami, godzinami do 200zl? 

Place przelew lub blik

• Przykro mi 4
Opublikowano

Twoje poprzednie konto, jest zbanowane XD. Na pewno każdy jak kradnie czyjeś konto to je od razu banuje pozdro.

Ogólnie konto ma nadanego OW bana, a takiego bana nie dostaniesz z dnia na dzień, a rzeczą kolejną jest, że od Grudnia 2020 Overwatch działa jak gówno i możesz kręcić spiny i tak bana szybko nie dostaniesz.

Kolejne jest to, że w dzisiejszych czasach nie da się skraść komuś konta od tak chyba, że jesteś idiotą i wchodzisz w ruskie linki xd

https://steamcommunity.com/id/jiangettinho/

XD XD XD

Opublikowano
45 minut temu, Szef. napisał:

Twoje poprzednie konto, jest zbanowane XD. Na pewno każdy jak kradnie czyjeś konto to je od razu banuje pozdro.

Ogólnie konto ma nadanego OW bana, a takiego bana nie dostaniesz z dnia na dzień, a rzeczą kolejną jest, że od Grudnia 2020 Overwatch działa jak gówno i możesz kręcić spiny i tak bana szybko nie dostaniesz.

Kolejne jest to, że w dzisiejszych czasach nie da się skraść komuś konta od tak chyba, że jesteś idiotą i wchodzisz w ruskie linki xd

https://steamcommunity.com/id/jiangettinho/

XD XD XD

Bo raz na spinie latałem z randomami jak byłem pijany to fakt, ale to jednorazowa sytuacja, widocznie złapało mnie, nie mam zamiaru kłamać, tutaj na serwerze gram czysto, bo nie wyobrażam sobie grać na haxach na arenkach :)

Poza tym juz odzyskałem swoje stare konto, więc temat do zamknięcia

• Haha 1
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.