Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: I wish

Nick admina banującego: Kłudłaty

Data/Mapa: 06.04.2021 Mirage

IP/SteamID: STEAM_1:1:464756706

Serwer (mod):      5vs5                         

Opis sytuacji: Gram sobie dzien jak co dzien nagle kudłaty wchodzi na serwer i dostalem bana nie wiem za co  

Wycinek z konsoli: -

Opublikowano

Dostałeś bana wraz z K@czym za dawanie sobie info

Oglądałem was oraz przeanalizowałem demo, żeby być pewnym swojej decyzji.

- 1O:40 - Gracz cały czas shiftuje na midzie a ty w minucie 10:52 mówisz, że na midzie coś tupło, po chwili dodajesz "Nie wiem, nie wiem imo", żeby nikt sie nie domyślił, że ktoś ci podpowiedział?

Według mnie dostałeś oczywiste info od kolegi

- 14:05 - Gracz tyle czasu siedział skampiony w pałacu a ty od razu w niego wcelowany wchodzisz - kolejne info 

- 18:50 - Wchodzicie na B, twój kolega zrotował na A bo  dostał info, od kolegi z drużyny, że coś się na A dzieje, chociaż nie wykluczam tego, że kazałeś mu zrotować bo wchodziłeś z bombą. Wchodząc na B nie sprawdzasz kompletnie nic oprócz shorta, gdzie znajdował się przeciwnik - zapewne kolega rotując podał ci info o wrogu na shorcie.

Uważam, że po dwóch pierwszych akcjach widać, że sobie podpowiadacie.

Edit: link do dema nie działa, ale demko zaczyna się o godzinie 12:28 a kończy 12:55 

• Lubię to! 3
  • Bywalec
Opublikowano

1O:40 - Tak jak pisze Kudłaty jesteś na BS B , a gracz w enemy znajduje się na midzie przy boxach. Gracz tupnął, a ty magicznie to słyszałeś?  

14:05 - Wychylasz prosto na przeciwnika który ustawiony jest w nietypowym miejscu, przy okazji odpuszczasz sobie pałace.  

18:50 - Faktem jest to, że wychylasz na BS nie sprawdzając żadnej pozycji oprócz shorta gdzie znajduję się przeciwnik. Możliwe, że go po prostu słyszałeś, ale wtedy usłyszałbyś drugiego przeciwnika który uciekał do kuchni, a ty wchodząc na BS podajesz info o shorcie całkowicie olewając kuchnię.  

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Bywalec
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.