Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: .BoshV / boshy

Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/.BoshV/91.224.117.196:27015/

Doświadczenie w adminowaniu: W adminowaniu mam dosyć spore doświadczenie. Jest to bodajże łącznie 2 lata stażu admina nie licząc przerw. Zresztą kiedyś jeden z waszych adminów posiadał własny serwer cieszący się dużą popularnością ;)) i też miałem na nim admina. Jeśli chodzi o szczegóły i na jakiej społeczności miałem PV podam.

Znajomość sourcemoda [0/10]: Podstawowe komendy admina znam wszystkie, ale dam 9/10

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: tygodniowo według mnie lepiej będzie mi się liczyć ze względu, że może w jeden dzień w tygodniu robie sobie przerwe od świata komputerowego. A więc wydaje mi się, że jeśli wziąłbym z każdego dnia 1,5 h i przeliczył to ile wychodzi na tydzień to tak na serwerze mógłbym spędzać tygodniowo 8-10h

Dlaczego Ty?: Ja, ponieważ jak wspomniałem wyżej jestem ze sporym stażem za sobą i doświadczeniem. Jestem bezkonfliktowy i niejednostronny. Nie ma u mnie faworyzacji. Zresztą jak nie jeden admin napiszę też, że jak wchodzę na serwer jest cheater, a każdy admin Offline :<

Posiadasz mikrofon?: tak

Kontakt: Steam, discord, ew. mess. (https://steamcommunity.com/id/Boshvvv/ , Boshy_#1234 )

SID: STEAM_1:1:548492166 

Posiadasz konto Prime?: tak

//edit1

//edit2 - odpowiedź

Spoiler

Mialem nie reagować na te bezsensowne i próbujące jak najbardziej przeszkodzić oceny, ale świadomość, że osoby mogą znacznie wpłynąć na  

moje podanie nie pozwala mi przejść obok tego obojętnie.  Jestem po prostu osobą mocno broniącą siebie :) Mam nadzieję, że rozpatrujący podanie nie będzie miał za złe tego i dodaje to po prostu, żeby odpowiedzieć też

A więc polecimy cytatami (wiem, że może polecieć warn za odpowiedź

"Podanie mogłeś bardziej rozpisać" - W połowie się zgodzę. Mogłem dopisać swoje imię i nazwisko oraz adres zamieszkania. 

A nie zapominając o tym, że mogłem jeszcze dodać do niego co robię w wolnych chwilach:) o to ci chodziło, że tak mało rozpisałem? 

W dalszej części zrobiłem "Research" od waszych podań, żeby zobaczyć jak dużo mogłem dodać, albo CO mogłem dodać, żeby tak przyzwoicie  

napisać to podanie i z tego co znalazłem u ciebie siwy to nie dość, że nie napisałeś więcej ode mnie to jeszcze dodałeś w poście, który również 

prześledziłem o moim GT. Gram na serwerze może miesiąc z 2 dniowymi przerwami max i to może zdarzyło się 2-3 razy w tym miesiącu, a i tak, jeśli ktoś 

wejdzie w moj GT widać tak sporą ilość gry i to przez miesiąc, że to jest masakra. Rozumiem jeślibyś patrzył z perspektywy roku na mój gameplay, ale  

niecały miesiąc :/ to troche gryzie się z tym co ty mi napisałeś porównując do twoich statystyk itd.. Kolejną i ostanią rzeczą, która przypadła jeszcze tobie 

to " "A każdy admin Offline" W tym o co Ci chodzi bo nie rozumiem?" Jeślibyś doczytał całkiem moje podanie, a nie skipował całe i patrzył co 3 słowo ze swoim kolegą  

to zrozumiałbyś kontekst, który wyraźnie napisałem "... że jak wchodze na serwer jest cheater, a każdy admin offline " czyli w tym momencie w którym jest cheater.

A i jeszcze o mikrofon się doczepiłeś - Ci co grają sporo na serwerze wiedzą, że mam i mówię tylko dość w ważnych momentach itp.. Zresztą rozmawiałem ostatnio z godzine 

z jednym z waszych adminów i jeśli bedzie chcial to sie wypowie. :p 

Teraz kudlaty. Zrobiłem mini research też i odpowiadając na twoje zarzuty to: 

"- niby masz dobrą ilość godzin, ale Na serwerze widzialem cie jak grałeś 1 mapę dziennie  i wychodziłeś (chyba że to ja miałem takie szczęście, że cie więcej razy w ciągu dnia nie widziałem) " 

W sumie nie wiem co powiedzieć bo jestem praktycznie codziennie na serwerze na 2-3 h xD. A odwracając to to ja cie widziałem pare razy ;p 

"- mikrofon masz i również jakimś cudem nie słyszałem żebyś go używał " - to samo co u góry napisałem. 

"- każdy admin offline? Akurat gdy Cheater jest na serwerze podczas twojej obecności to każdy admin jest offline, cóż za nieszczęście. Może to jest tak, że żadnego admina w znajomych nie masz? " - 

I znów odniosę się do tego. Jeśli o to chodzi to posiadam tylko jednego admina na serwerze i pisze do niego zawsze jeśli jest aktywny i cheater jest OD RAZU co mogę udowodnić screenami, ze steama jak do tego 

admina pisze xD i to nie jeden lub dwa razy:), ale jak jest offline to za bardzo nie miał kto pomóc - proste logiczne. 

Bati nie wiem jak sprawdziłeś, że nie mam kupionego prime'a, ale mam i można to łatwo nawet udowodnić historią płatności na steamie;)

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Jestem na NIE
-podanie, mogłeś bardziej się rozpisać
-/+ GT, nie jest ono najlepsze ale coś tam grałeś
"A każdy admin Offline" W tym o co Ci chodzi bo nie rozumiem?
Podobno mikrofon masz, ale praktycznie nigdy nie słyszałem abyś coś Ty mówił przez niego.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na nie 

- niby masz dobrą ilość godzin, ale Na serwerze widzialem cie jak grałeś 1 mapę dziennie  i wychodziłeś (chyba że to ja miałem takie szczęście, że cie więcej razy w ciągu dnia nie widziałem) 

- mikrofon masz i również jakimś cudem nie słyszałem żebyś go używał 

- każdy admin offline? Akurat gdy Cheater jest na serwerze podczas twojej obecności to każdy admin jest offline, cóż za nieszczęście. Może to jest tak, że żadnego admina w znajomych nie masz? 

Edit: sprawdzając twoja listę znajomych, widzę, że masz 1 admina dodanego. Taki argument z adminami offline mnie nie przekonuje. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na NIE

czas na serverze+- masz tyle godzin ale widuję cię rzadko wiec to tak trochę nie do końca ok.

+-mikrofon niby masz ale nigdy cię nie słyszałem [rozumiem że może jak grasz nie zawsze masz warunki do komunikacji]

+wiek 

-,,każdy admin offline" raczej w ciągu dnia praktycznie cały czas jest jakiś admin online w nocy różnie bywa [nie wiem jak jest w nocy bo nie gram]

-prime wymagany jest kupiony prime nie darmowy 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.