Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: WonderFast
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/WonderFast/54.38.134.235:27015/ - zmieniłem nick i się zresetowało, nie wiem czemu.
Doświadczenie w adminowaniu: Generalnie jeżeli chodzi stricte o CS'a to doświadczenia nie posiadam. Natomiast jeśli chodzi o ogólne pojecie "adminowania" to tak. Aktualnie jestem administratorem serwera dc, na ktorym jest ok. 1800 osób - staż 4 miesiące, miałem sporo własnych serwerów ts3, plus ( nie wiem, czy to ma jakiekolwiek znaczenie ale bylem właścicielem, bądź współzałożycielem wielu topowych gildii na serwerach w Metin2, co idzie w parze z tym, ze umiem współpracować z ludźmi)
Znajomość sourcemoda [0/10]: 1/10 - to jest kwestia myślę paru dni nauki w praktyce.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie nie da się określić skali, gram często, także myślę, że te chwile krótszą, bądź dłuższą znajdę zawsze. 
Dlaczego Ty?: Lubię u was grać, miło mi się spędza czas. Dużo osób na serwerze mnie lubi, chętnie ze mną gra i się dobrze bawi. Mam dobre umiejętności interpersonalne, łatwo nawiązuje kontakty, odnajduje się w stresujących sytuacjach i potrafię być powściągliwy. Chętnie dołączę do ekipy i zadbam o to, że kiedy będę ja, będzie i porządek na serwerze, pozdrawiam ;)

Posiadasz mikrofon?: Tak.
Kontakt: DC - WonderFast #0595, ewentualnie Facebook, telefon, whatsapp, ale to na priv.
SID: STEAM_1:1:160435148

Posiadasz konto Prime?: Tak.

•  
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Znam cię już dlugo na tym serwerze zawsze pomocny, kulturka, myślę, że byś nas wspomógł. Jestem na tak

• Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.