Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick:  To ja Xen <3

2. Imię:Kacper

3. Wiek:16

4. Link do Twojego GT:https://www.gametracker.com/player/To ja Xen <3/91.224.117.62:27135/

5. Czy byłeś/aś już adminem?:Taaakk ale na innym servie

6. Doświadczenie w adminowaniu: No bylem adminem rok na takim servie (nie chcem reklamowac)

7. Znajomość SourceModa [0/8]: 7/8

8. Ile czasu możesz poświęcić na serwer: Jeśli dostanę role admina bede miec powod i przynajmniej 5 h dziennie (no chyba ze jakies wyjazdy lub cos)
9. Twoje SteamID:STEAM_1:1:589397131

10. Dlaczego Ty? [kilka zdań]: Myśle że jestem w miarę ogarnięty w byciu adminem na serverze Bb. Mialem juz admina i z tego co mowili to,że bardzo dobrze się spisuje w tej roli.Poza tym  rzadko jest ktos z adminow na servie i zdarzaja sie straszne sytuacje typu blokady baz graczy (oczywiscie jak nie ma admina) więc myśle że zasługuje. Pozdrawiam
11. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]: Tak

12. Konto Prime [TAK/NIE]: Nie lecz niedługo sobie kupie
13. Kontakt: Mes,Disc,Steam,
14. Akceptujesz regulamin serwera? [TAK/NIE]: Oczywiscie !
15. Akceptujesz regulamin forum? [TAK/NIE]: No a jak ?

16. Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów? [TAK/NIE]: Jeszcze jak

• Haha 2
Opublikowano

Jestem na NIE, dlaczego?
Zacznijmy od GT, jest po prostu tragiczne - przegrałeś tylko 76 minut, co zwala mnie z nóg. Jak byś miał tyle co na tamtej sieci, to owszem bym dał Ci na +
Podanie, co do podania nie jest one słabo napisane, lecz mógłbyś się bardziej postarać, takie podanie można napisać w dwie minuty.
Prime'a nie masz co idzie na -
Aha, czyli jak już byś nie miał admina, to byś nie grał tyle co jako Admin?

• Lubię to! 3
Opublikowano

Na NIE! Dlaczego?

Mało przegrane na serwerze, na serwerze mówiłeż że masz mniej lat pytając się od ilu można zacząć składać podanie, brak prime jako osoba która 1 raz na serwerze , podanie napisane w 2 minuty, na kolanie na końcu strony , ostatnia najważniejsza rzecz , mając Admina grałbyś więcej niż jeżeli go nie masz to po co by Ci był (szpan) ?

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nic więcej nie musze dodawać. Dodatkowo otrzymujesz bana na 1 dzień.

image.png.5623488118a34ec74e83dd726b4e6405.png

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.