Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Johnkkiller15

Nick administratora który dał bana: Koyot (Nie jest już administratorem/technikiem Katujemy)

Mapa/data: Mirage/Data nieokreślona (nie pamiętam)

Serwer:  

Katujemy.eu | ONLY MIRAGE • 128 TR • !ws/!knife/!gloves

Steam id: STEAM_1:0:507957209

Dostałem bana od Koyota za Death wish. Wyglądało to tak że dodalem go do znajomych i zwyzywałem go (Czego potem załowałem)

Niestety dostałem bana za obrażanie Administratora poza serwerem, prywatnie. Według mnie ban był niesłuszny 

Piszę odwołanie tak późno bo dowiedziałem się że Pan Koyot dostał bana a bałem się że to podanie o Ub trafi do kosza

• Bywalec
Opublikowano

* Odwołanie można napisać maksymalnie do 48H od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę.

Koyot nie miał prawa wyrzucić ci tego podania do kosza, ponieważ sam nadał bana, gdybyś napisał wtedy odwołanie kiedy dostałeś bana czyli 02.03.2021 rozpatrzył by je Opiekun UBT lub Właściciel serwera .

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Bywalec
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.