Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick: TABALUGA

2. Imię: Mikołaj

3. Wiek: 16

4. Staż (podaj link do GT):  https://www.gametracker.com/player/Tabaluga/145.239.16.89:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym): Tak byłem adminem na 2 sieciach (kill4u jako opiekun oraz AdvGaming (które już upadło ale byłem tam jako Junior Admin) co do znajomości komend sourcebans'a znam je dobrze. Nie które pozapominałem ale z czasem postaram się je poprzypominać.

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?: do 10 na spokojnie (czasem może do 7 ale to już rzadkość)

7. Dlaczego Ty? (prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania): Widzę siebie w tej roli ,ponieważ mam spore doświadczenie w tej dziedzinie. Gdy wchodzę na serwer często słyszę tez osoby z brakiem mutacji lub nadużywających mikrofon często tez jest brak jakiego kol wiek administratora na serwerze gdy jest osoba używająca cheatow bądź drąca się.

8. Konto PRIME (tak/nie): Tak

9. Posiadasz mikrofon? (tak/nie): Tak 

10. SID (SteamID): STEAM_1:1:197499148

11. Akceptujesz regulamin serwera, taryfikator? (tak/nie): Tak

12. Kontakt: steam,discord,ts3,messenger,forum

Opublikowano

Jakby ktos mogl to usunac poniewaz chcialem  dodc to do szybkiej rekurtacji a nie tutaj ;/  

• Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.