Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:I dont care 

Nick admina banującego: Za screeny logout ale to sprawa do dejmano

Data/Mapa: nie wiem teraz to pisze

IP/SteamID:STEAM_0:1:592182156

Serwer (mod): only dd2                      

Opis sytuacji: XD wstawiam ss gdzie wszystko jest normalne tak samo jak moje modele jedynie są zmienione textury bo chciałem zrobić je podobne do superhota więc zmieniłem textury z kolorami zeby lepiej wyglądało a ty coś piszesz ze mi te modele ułatwiają gre wytłumacz mi niby jak skoro to są zmienione tylko textury w dodatku te modele są zmienione  tylko w V czekam na twoje wytłumaczenie w dodatku te modele nie prześwitują a jak już mowa o modelach skoro dla ciebie te modele ułatwiają rozgrywke to czemu svipy mają modele broni? 

Wycinek z konsoli: brak

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Po to są właśnie modele vipa, aby nie wrzucać swoich i nie łapać takich banów. Wszystko masz wyjaśnione w tej regułce.

" zakaz prześwitujących broni, PRÓCZ PODSTAWOWYCH" w znaczeniu, oczywiście tylko defaultowe są dopuszczone.

Takimi tematami nic więcej nie zdziałasz, chcesz to usuń modele i proś właściciela.

• Lubię to! 4
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.