Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Zero Two

Nick admina banującego: Buźka

Data/Mapa: 19.03.2021 10:41 bb_india_katujemy

SteamID: STEAM_1:1:164011940

Serwer (mod): Base Builder

Opis sytuacji: Poszedłem na bok mapy i zacząłem budować zwykły trójkąt po zbudowaniu 3 sufitów od wejścia zobaczyłem że obok budowała się jakaś osoba ale był dość daleko więc nie było problemu z przeszkadzaniem zbudowałem całą obudowę, podszedłem od przodu i okazało się że jeden sufit odpowiedzialny za wejście został przejęty przez admina który mnie zbanował Buźka i go przesunął tak że trójkąt nie działał chciałem na szybko zbudować kolejny sufit ale jak się okazało przesunięty blok przez buźke nie było po prostu odsunięty tylko zabudował wejście tak że bez przesunięcia go nie dało rady nic zrobić, sufit który chciałem ustawić przesunąłem przypadkowo do bazy buźki bo chciałem na szybko zrobić screena (który jest dodany do tego) i wtedy zabrać ten blok ale zanim zdążyłem się obrócić to admin już go wywalił a mnie zbanował.

Jak na moje to trochę nie tak że admin od tak psuje czyjąś baze po czym bez słowa daje od razu perma bana gdzie nigdy nic złego nie zrobiłem nawet jeśli

pomyślał że chciałem go zablokować mimo że tego nie miałem w planach i bym ten blok wywalił od razu po zrobieniu screena

Dowód.png

• Lubię to! 1
Opublikowano

Sprawa wygląda tak że napisałem Ci dwukrotnie byś przesunął zaznaczyłem ci klocek który mógłbyś przesunąc po dwukrotnym poproszeniu o przesunięcie gdzie twoj klocek byl w srodku jak i początku mojej kampy , nic sobie z tego nie zrobiles budowales dalej gdzie nawet nie pomyslales by wziąść klocek który po 2 razach gdzie pisalem że blokujesz mi uprzednio zaznaczyłem ci nie psując ci bazy, nic dalej sobie z tego nie zrobiłeś.

No wlasnie wiec widziales że ja napisalem że masz to wziąść to jeszcze sie dobudowywałeś? Po drugie, odblokowalem klocek na twój, więc mogłeś nim ruszać więc nie widze co to za zwalanie winy, robiąc komuś pod góre i udając jeszcze że nic sie nie stało po czym zwalając wine na niego?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Faktycznie raz napisałeś teraz widzę w konsoli ale to raz "zielony weź to" przyznaję nie zobaczyłem tego ale to było na początku samym gdzie jak patrzyłem gdzie ty budowałeś a gdzie ja to nie było problemu więc nie kumam jak to się stało że nagle był w całej twojej kampie poza tym mogłeś ten blok usunąć normalnie i wtedy i bym zauważył bym ogarnął i byś miał normalnie a ty go po prostu zablokowałeś jako swój blokując mi bazę a wydaję mi się że jednak nie powinieneś mi blokować za to bazy bo nie zauważyłem bloku który na na początku jak sprawdziłem wgl nie blokował.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Z tego co widzę ban był na godzinę, ale admin źle wpisał komendę i poszedł perm. Nastepnym razem ostrożniej wpisuj komendy @ Buźkaa .  Bana zdejmuję, bo godzina minęła.

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.