Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabawy na osiedlu do późnej godziny: gra w policjantów i złodziei, w chowanego, wszelkiego rodzaju wyścigi/zawody, wstawanie rano na ulubioną bajkę, trzepak :Kappa:, maczugi, dużo mogę wymieniać. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Siedzenie na dworzu od rana do wieczora i czekotubka!

Opublikowano
10 godzin temu, kejmaNito. napisał:

Zabawy na osiedlu do późnej godziny: gra w policjantów i złodziei, w chowanego, wszelkiego rodzaju wyścigi/zawody, wstawanie rano na ulubioną bajkę, trzepak :Kappa:, maczugi, dużo mogę wymieniać. 

Identycznie + ja z ekipą jeszcze jeździłam rowerami za kombajnami i patrzyliśmy jak koszą podczas żniw XDD

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Granie w piłkę nożna całymi dniami, gra w podchody, łowienie ryb na wędce zrobionej z kija, żyłki i haczyka ukradzionych od taty, jazda na rowerze całymi grupami po 10 osób przez cały dzień dosłownie wszędzie, jest tego wiele. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Cały dzień na dworze, granie w wszelkiego rodzaju gry, brak telefonu oraz duuuuużo wolnego czasu

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Spędzanie całego dnia na dworze, granie w różnorodne gry, brak telefonu,  żucie gum kulek.

Opublikowano

Zawsze była zbiórka przy trzepaku i przesiadywanie na nim do późnych godzin wieczornych opowiadając kim by to się nie było jakby miało hajs :pepeOK:

Przechwytywanie.JPG

• Donator
Opublikowano

Chyba takie beztroskie bieganie na podwórku. Bawiłeś się nie mając z tyłu głowy żadnych zmartwień i większych obowiązków.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wyjście na dwór po śniadaniu i wracanie po nocach do domku ze wsi :D  

Granie w piłkę na ulicy pod sklepem  :loffki: 

Różnego rodzaju zabawy ze znajomymi 

Różne słodycze, lody, napoje z czasu dzieciństwa piękne czasy ... 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.