Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:  Frycu
Imię: Mateusz 
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Frycu/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już Adminem na Arenie 1vs1 na tej sieci lecz na serwerze który jak wiadomo się odłączył od Katujemy jakiś już czas temu. 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10 - Nie jest to może imponująca znajomość ale za to prawdziwa i wiarygodna. 
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie myślę, że około godziny do dwóch oczywiście w weekend więcej . Jeśli chodzi o czas tygodniowy to myślę, że około 10h powinienem wykręcić bez problemu. 
Dlaczego Ty?:  Byłem już, adminem na serwerze 1vs1 na Katujemy lecz odłączył się on od tej sieci.  Posiadam już spore doświadczenie oraz podczas mojej kadencji admina na Katujemy nie było ze mną żadnych problemów oraz skarg na mnie. Znam większość komend Admina a przynajmniej te najbardziej potrzebne oraz potrafię rozpisać demko w razie potrzeby. Oprócz tego chciałbym pomóc reszcie adminów w sprawowaniu porządku na serwerze.  Jestem bezkonfliktowy oraz nie jestem osobą stronniczą. Zawsze staram się patrzeć na każdego jak na równego sobie bez faworyzacji. 

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/FryCeKkK/
SID: STEAM_1:0:522896081 

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak 

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

• Uwielbiam 5
Opublikowano

+wiek
+SM

+aktywny gracz

+opanowany

+doświadczenie co do areny oraz adminowania

• Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.