Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mój nick: kasyniasz

Nick admina banującego: Bulbo

Data/Mapa: 0:54 | 01/03/2021 / de_mirage

SteamID: STEAM_1:0:592216118

Serwer (mod):  ██ Katujemy.eu | 5vs5 MIRAGE • 128 TR • ...

Opis sytuacji: dostałem kolejnego perma tym razem od innego admina na moim 2 koncie bo na main koncie dostałem vaca za skinchanger grałem jak zawsze forma wrociła na początku ace z deagla 4 głowy strzeliłem pózniej mi się przyfarciło 2 noscopy 1 z pałaców na schody i do tego flick XD a 2 z pałaców dla papito pod drewnem w głowe w ban liście nie ma dema wiec nie moge odniesc sie do innych sytuacji tylko admina wyzywałem i tizera i innych graczy za co bardzo przepraszam  czekam na rozpisanie dema bo z tego co pamiętam to peekowałem tylko z pałaców na schody ct side i jg sprawdzałem każdą pozycje.

Polecam chociaż skrócenie bana bo faktycznie nie miłosiernie ich zwyzywałem sorka za to a i nwm czy dla chłopa co cheatuje by sie chciało pisać jakiekolwiek odwołanie już w sumie 3 bo do ostatniego bana odwoływałem sie 2 razy na szczęście na moją korzyść. 

Z poważaniem kasyniasz 

Edytowane przez He Do Be Hoppin Doe
poprostu
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.