Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: //NaziMovement// L1ght1ng(:
Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT): 2/3godziny ale bedzie wiecej serwer wydaje się spoko lecz dużo cheaterów
Doświadczenie w adminowaniu: Pół roku byłem adminem na serverze dangerskill który niestety już nie istnieje
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4/5h dziennie chyba że mam praktyki wtedy 2/3h
Dlaczego Ty?: Jestem Odpowiedzialny, lubie pomagać nowym graczom,  jestem kulturalny, na serverze jest dużo cheaterów i gdy jestem to prawie nigdy nie ma administratora

Posiadasz mikrofon?: Tak, posiadam  sprawny
Kontakt: L1ght1ng#4689  (discord)
SID: STEAM_1:1:418162157

Posiadasz konto prime?: Tak posiadam grałem wcześniej niż cs:go został wprowadzony za darmo

Opublikowano

NA NIE: 

1. Brak linku do GT 

2. Staż na serwerze jest zbyt mały. 

3. Nie widziałem cię ani razu na serwerze, reszta administracji pewnie tez nie. 

Daj się poznać trochę ludzia nabij godzin, i wtedy napisz podanie!.

Opublikowano

Na nie

1. Nie ma linku do gt

2. Na serwerze widziałem cię raz, góra dwa razy

3. W ciągu twoich przegranych godzin na serwerze usłyszałem, że użyłeś tylko raz mikrofonu i to po złożeniu podania, tak samo jak kampi.

Opublikowano

Ja z Tobą grałem na serwerze  i stwierdzam, że łatwo Cię wyprowadzić z równowagi :)   

+ Wiek 

- GT 

- Podanie 

- Z tego co piszą chłopacy zacznij częściej grać na serwerze i daj się poznać nie tylko graczom, ale też i administracji 

Jestem na Nie 

• Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.