Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Tomasz

Twój nick na serwerze: rtd.

Mutacja głosu:Tak

Staż na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/rtd./91.224.117.166:27015/

Sprawny mikrofon [Tak/Nie]:Tak

Steam ID: STEAM_0:1:171602968

Link do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/r3t4rddddddddddddddd

Doświadczenie:Nigdy nie byłem adminem, ale znam podstawowe komendy oraz część dodatkowych.

Znajomość sourcemoda [0/10]: 7

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tak naprawdę jestem w stanie siedzieć cały dzień na serwerze, ale bede starał się minimum 2/3 godziny dziennie siedzieć.

Dlaczego Ty?:Jestem dość młody, jednak wydaję mi się, że wyróżniam się na tle innym osób w tym wieku swoją dojrzałością i wiem kiedy moge sobie na co pozwolić. 
Jestem również bardzo charyzmatyczną osobą, więc nie będzie się nikt nudzić moją obecnością na serwerze. Jeśli chodzi o serwer to często siedzę, kiedy nie ma żadnego admina
na serwerze i wtedy dużo osób zaczyna wykorzystywać ten fakt i przez to utrudniają przechodzenie map albo uciekają z tt. Wydaję mi się też, że wśród graczy jestem dość dobrze
rozpoznawany i raczej nie sprawiłem nikomu nigdy problemu na serwerze. Staram się również pomagać nowym graczom. 

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Akceptujesz regulamin forum?:Tak

• Zasłużony
Opublikowano

Kurde, nie rozumiem ludzi, którzy piszą podanie na admina, a sami nie przestrzegają regulaminu? 

3 godziny temu, rtd napisał:

wtedy dużo osób zaczyna wykorzystywać ten fakt i przez to utrudniają przechodzenie map albo uciekają z tt.

Przypomniała mi się sytuacja, gdy na jednej mapie byłeś w TT, a potem przechodzisz sobie do CT... No niestety dowodów nie mam, ale mam nadzieję, że więcej takiej sytuacji nie będzie. 

+/- SM

Na nie. 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 2
Opublikowano

Zgłoś się do @ Ves  w celu przepytania z komend i znajomości regulaminu.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.