Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie są jakieś powalające. Dwie ostanie najlepsze :HAMOWEEN:

@ Wiro Nie ładnie zaje**łeś szpilką w moją stronę, to że ludziom się takie coś podoba nie oznacza, że szukam jak coś zrobić na yt. Nie rozkminiam twojego toku rozumowania, bo każdy ma prawo robić to co podoba się innym a przedewszystkim sobie samemu. Może to i zwykły saber ale co z tego ważne, że cieszy oko. Nie chcę w żaden sposób krytykować twoich prac, bo mam to w skrócie wyje**ne. Jeśli według ciebię wszedłem sobie na yt to spoko mam to w pi**zie co o tym sądzisz ale dodanie napisu na obrazek z neta to nie jest jakaś wielka sztuka. Nie wiem po co tak do mnie doskoczyłeś ale okey, jest zainteresowanie na saber robie saber proste.

• Dzięki 1
Opublikowano

Nie ma nic powalającego zwykły pobrany gif i wstawiony napis tak samo z grafikami ewentualnie dodane efekty. Na twoim miejscu wszystko bym robił sam od zera i dopiero dodawał swój napis, bo wedle mojej opinii pobranie gifa/zdjęcia z neta i wstawienie tylko napisu lub dodanie 1-2 efektów to nie jest jakiś wielki talent itd. No, ale życzę powodzenia i miłego.

@ Wiro  Nie chodzi mi o to, że są złe, a sama @ Adiaforia to moja dziewczyna, więc nie chodzi mi o jakieś forumowe plusiki, bo mam w nie wyje*anę, ale po prostu patrząc na to jak wyglądają grafiki to są git tylko według typowego kowalskiego to jest tylko pobierz + wklej napis. Mój komentarz to tylko moja subiektywna opinia, którą każdy ma głęboko w d*pie ogólnie ci wychodzi rozumiem znasz się lepiej, ale można by to zrobić bardziej samodzielnie, że tak ujmę wiec nie rozumiem dlaczego tak „Agresywnie” podchodzisz do mojej wypowiedzi, bo to tylko moja subiektywna opinia, ale patrząc na to jak wyglądają grafiki, bo nie oszukujmy się to są grafiki proste, ale życzę ci powodzenia w dalszym rozwoju i trzymaj się tam :D.

PS. Każda osoba ma prawo do wyrażenia swojej opinii na dany temat, w której nie mają wiedzy i tyle byczku, więc nie rozumiem dlaczego napisałeś, że nie mam prawa się wypowiadać.

• Wow 1
Opublikowano
2 godziny temu, Pandzia napisał:

Nie ma nic powalającego zwykły pobrany gif i wstawiony napis tak samo z grafikami ewentualnie dodane efekty. Na twoim miejscu wszystko bym robił sam od zera i dopiero dodawał swój napis, bo wedle mojej opinii pobranie gifa/zdjęcia z neta i wstawienie tylko napisu lub dodanie 1-2 efektów to nie jest jakiś wielki talent itd. No, ale życzę powodzenia i miłego.

Z gifami zgadzam się jest tam gif głównie z internetu napis jest robiony af nie jest to skomplikowane, ale nie każdy umie zauważyłem, że pan @jasuoo po wpisaniu w yt Animowany text sam chyba wie, że wystarczy pobrać paczkę do af ładnie wygląda, ale mniejsza co do reszty grafik nie zgodzę się nie jest tak że daje gotowy obrazek i dodaje napis wydaje mi się, że jeżeli nie miałeś styczności z grafika w większej mierze nie powinieneś się wypowiadać, ale what ever w mojej opinii jest to komentarz pod łapanie plusika u forumowej dziewczyny @ Adiafora, ale to tylko domysl po zobaczeniu rekcji haha i rozumiem, że komuś się nie podobają moje grafiki, ale nie dam sobie wmówić, że są to kopij wklej grafiki, że daje gotowe tło i nie ma tu 2/3 efaktów, bo nie korzystam z paczek gfx, bo wychodzę z założenia ze samemu Photoshop sam daje możliwości do zrobienia fajnych particlesów/Sharpów etc. podsumowując nie zgadzam się, że jest to kopiuj wklej pozdrawiam cieplutko z rodzinką (;. @ Pandzia

• Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

Kuźwa, nie róbcie z forum o cs'ie forum o grafice i wojenek kto ile umie. Jeśli ktoś coś splagiatował, to jestem ZA,  od razu hejtować - to się piętnuje.

@ Wiro wstawiasz coś do oceny, to miej świadomość, że ktoś może to dosadnie skrytykować, a nie odstawiasz szopkę i bronisz się przed opinią.

Co do używania paczek, gfx'ów - oczywiście, że da się dużo zrobić w Photoshopie, tylko większość efektów tworzona jest w innych programach typu C4D, After effects i odpowiednio wyrenderowana,  ktoś po to to tworzy, żeby przyśpieszyć Tobie pracę, a jeśli ktoś nie umie użyć gotowych rozwiązań, to świadczy tylko o poziomie grafika. (po co ktoś robi frameworki np. do php, javascript (laravel, react) przecież można wszystkoo zrobić bez frameworków  - sick). Tutoriale na youtube też są po to, żeby się uczyć, nie kopiować "toćka w toćkę" co tam jest, trochę swojej inicjatywy.

Podsumowując, prace średnie. Ćwicz.

Rzekłem. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • 3 lata później...
  • Zasłużony
Opublikowano

Temat został przeniesiony do archiwum!

Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.