Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: Endriuuu
Twoje SteamID: STEAM_0:0:179132669

Nick oskarżongo: Moee, kitzel, chef.
SteamID Oskarżonego:  chef. : STEAM_0:0:151141433  kitzel : STEAM_0:1:566169353 moe : STEAM_0:1:512839208

Data i godzina: zaczelo sie od mniej wiecej 21:17 data 27.01.2020
Mapa [ewentualnie]: bb_classic_Katujemy
Przebieg sytuacji: Zostaje zblokowany 2  typa jakis czyli kitzel i chef tlumacza sie ze byli tam pierwsi jak na demko EWIDENTNIE widac ze 1 postawilem blok w tym miejscu a oni mi zblokowali i sie tlumaczyli, powiedzialem ze nie wezme tego bloku bo wiem ze bylem tam 1, nie bede ustepowal miejsca osoba ktore oszukuja, blokują mnie
Dowody [demko/screenshot]: demo : http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20210127-205926-175996169-bb_classic_Katujemy-_______Katujemy.eu___BaseBuilder_____PRZERWA_TECHNICZNA___1shot1kill.pl.dem.zip

w skrocie: wyzwiska, ban za nic praktycznie bo moglem jedynie dostac gaga za male wyzwiska, osoba ktora mnie wyzywala nie dostala gaga/mute, blokowanie baz  i sprzeczanie się :D 

PS: Jeszcze tam byly wyzwiska chyba od strony kitzel'a do mnie

Zrzut ekranu (471).png

Zrzut ekranu (474).png

Opublikowano

Nie wyzywałem, tylko z wyrazami szacunku miło powiedziałem żebyś Zamkną pi*de bo wku*wiasz. :) 

PS. Budowaliśmy tam, a ty podszedłeś zablokowałeś nam bazę i napisałeś "byłem pierwszy" a potem przez całą rundę płakałeś i spamiłeś na chacie.

B8FC421D3A04397F397899D731304BC40685DA10

• Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

W regulaminie z tego co widzę, nie ma żadnej wzmianki, że kto był pierwszy to tam buduję. Budowałem z graczem kitzel, no i zaczął on już budować i powiedziałem, żebyś się odsunął bo widziałem, że postawiłeś blok w jego bloku i zostawiłeś te dwa bloki do końca rundy i przez to uniemożliwiłeś nam wejście do bazy, a obok sobie zrobiłeś drugą bazę. Jeżeli tak bardzo zależało ci na tamtym miejscu to równie dobrze mogłeś robić kampę w naszej kampie i wtedy zostałyby usunięte dwie kampy przez admina i by nie było problemu. A jak zrobiłeś obok drugą bazę to mogłeś zabrać te bloki. 

Godzinę temu, Endriuuu napisał:

moglem jedynie dostac gaga za male wyzwiska

Praktycznie codziennie jak wchodzę na serwer to kogoś obrażasz na czacie i spamujesz na okrągło na czacie tekstowym. Jeżeli administrator sprawdzi twoje logi to do tego bana pewnie dostaniesz gaga na minimum kilka tygodni.

Pozdrawiam chef.

Opublikowano

Mordeczko małe wyzwiska? Ty ciągle kogoś wyzywasz i cały czas przeklinasz polecam zobaczyć logi kolegi to myślę że na jakiegoś perm gag'a by się nazbierało :D

Jesteś osobą, która wchodzi na serwer i ma się na nie wiadomo kogo, ciągłe wyzwiska/przeklinanie nie dziwię się że komuś puszczają nerwy. psycha siada XD

Ogólnie taka skarga z dup* bo nie wiem czemu to tej skargi moee wmieszałeś XD po prostu dał ci bana bo dostał ss od kitzela i wbił i dostałeś bana proste, poza tym za tą kulturę na chacie jeszcze powinien zostać przedłużony.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Zrobił się tu lekki spam, a i tak wszystko jest na demkach. Wypowiedziały się osoby zamieszane w skargę, więc temat zamykam, a całą resztę zostawiam @ Koyot .

Opublikowano

Pokazujecie tylko, że nie nadajecie się do traktowania poważnie. Osoby które miały dostać perm wyciszenia to je dostały (z banami).

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.