Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Endriuuu

Nick admina banującego: Buźka

Data/Mapa: data  16:00  17.01.2021

IP/SteamID: STEAM_1:0:179132669

Serwer (mod):    basebulider                              

Opis sytuacji: niewlasciwy ban, wyzywalem chlopa co za przeproszeniem byl pusty ( fakty ) a admin oczywiscie sobie pomyslal ze go wyzywalem i wlepil mi bana na 1d teoretycznie za nic bo za obraze gracza jest gag bo na czacie wyzywalem

Wycinek z konsoli: btw wyzywalem go dlatego ze zrobil mi rakiete admin totalnie nic z tego sobie nie robil a dokladnie bylo widac https://imgur.com/a/D1Md6vY, "["ShoT"] Endriuuu :  a tamtemu smieciu jebanemu kastracie nie dasz za rakiete?" po tym imo admin dal mi bana, a ja wyzywalem chlopa chyba nick vermis mial czy jakos tak po wyrazie smie*iu mial byc przecinek  ale musialem nie kliknac i admin pomyslal ze ta 2 czesc zdania jest juz do niego  a to nie prawda ;p

ps : brzmi to zle ortograficznie ale pisalem to na szybko na tamtym czacie to zdanie wlasnie i dlatego, ale jak juz wspominalem nic nie bylo skierowane do admina oprocz normalnego pytania "czy tamtemu graczowi nie dasz bana za rakiete?"

Edytowane przez Endriuuu
Opublikowano

Nie będę prosił o rozpiskę bo to bez sens (przyznałeś się do czynu za który dostałeś bana) 

Za wyzywanie masz ban do 8h, dolicz niepotrzebny spam drugie 8h.

Bana zmniejszam do 16 godzin. 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.