Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: graca.
Nick oskarżonego: @ weed lvl 10
IP lub SID oskarżonego:  Nie wiem w jaki sposób mogę to podać

Data i czas zdarzenia: 11.01.2021       17:55 około
Przebieg sytuacji: Wszystko zaczęło się od godziny mniej więcej 16 kiedy to weed lvl 10 wszedł na serwer no i zaczął mi coś tam dogadywać, że zaraz mi może dać bana albo mute za to, że mówię graczom aby wchodzili na jackpota i zaczął mnie tym straszyć ja oczywiście mówiłem mu, że ani nic się nie drę ani nie nadużywam mikrofonu tylko mówię po prostu graczom aby wbijali na jackpota i powiedziałem, że jeżeli da mi bana to zapraszam na forum za bezpodstawne banowanie. Pograłem jeszcze chwilę gdzie za bardzo nie gadałem z nimi na czacie głosowym jedynie aby gracze wbijali na jackpota aby się pobawić. Wszedłem na serwer ponownie o godzinie mniej więcej 17:45, pograłem chwilę, postrzelałem i grałem na jackpocie. Trafiłem na gracza Jumandzi, który mnie zabił podszedł do mnie i powiedział tekst ''hhhhtfu na ciebie'' czy coś w tym stylu. Ja widząc taką sytuację zrobiłem tak samo kiedy zabiłem go za chwilę (przypominam, że admin weed lvl 10 był obecny cały czas na serwerze). Wtedy gracz Jumandzi powiedział coś w stylu ''aaa to ty byłeś leszczu zajebany to mogłem się bardziej postarać'' wtedy powiedziałem hola hola admin to już jest obraza i za to powinien dostać mute albo chociaż ostrzeżenie, a nic z tych rzeczy nie dostał, wtedy admin powiedział do mnie, że za chwilę to ja mogę dostać bana czy tam muta, a za chwilę jumandzi dopowiedział, że ja Cię nie obrażam tylko stwierdzam fakty, że jesteś leszczem, po czym znowu nie dostał nawet ostrzeżenia od admina no i wtedy poniosły mnie emocję i powiedziałem, że no to w takim razie ja do ciebie będę mówił ''cipa'', po czym dostałem bana, gdzie według mnie powinienem dostać mute albo chociaż ostrzeżenie, ponieważ to nawet nie ja zacząłem tą całą grę słowną tylko jumandzi, który na tamten moment nie został w ogóle ukarany. Wtedy do rozmowy weszli moi znajomi, którzy również powiedzieli, że jest to nie w porządku i zaczęli coś tam się wyzywać z jumandzim, który również zaczął wyzywać moich znajomych i dopiero wtedy dostał mute on jak i moi koledzy. Ja dostałem bana za jedno słowo na 30 minut, a gracz jumandzi za prowokowanie i wyzywanie nie tylko mnie ale równiez moich znajomych dostał mute na 30 minut i gdzie jest sprawiedliwość. Admin powinien traktować graczy tak samo, a nie faworyzować swoich ulubieńców, a innych straszyć banem. Najprawdopodobniej gdyby nie ludzie ode mnie nie zaczęli odzywać się po moim banie gracz jumandzi nie dostałby bana. 
Dowody: Gracze na serwerze, a tak to nie mam żadnego nagrania, ponieważ nie spodziewałem się, że dostanę bana. 

• Haha 1
Opublikowano

po pierwsze to dostales unbana po 3 minutach bo tak jak mowilem pomyliłem komendy, po drugie mowiłem tak tylko dlatego ze nie dalo sie normalnie porozmawiac i tylko ciebie bylo slychac jak sie darłes to cie upomniałem, a po 3 to jumandzi został ukarany  

Opublikowano

Jak próbowałem wejść na serwer po chwili to dalej miałem bana, a gracz Jumandzi dostał mute po tym jak jeszcze wyzywał Majkela i Dejvida. 

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Napisałeś, że sytuacja miała miejsce o 17:55, gracz Jumandzi został zmutowany o 18:00. Reakcja adminów była prawidłowa.

Natomiast @ graca. nadużywałeś mikrofonu i to nie pierwszy raz.

Admin to nie robot, nie może robić trzydziestu rzeczy na raz. To, że gracz został zmutowany 3-4 minuty po zajściu nie oznacza żadnej faworyzacji.

@ graca. tak samo jak jumandzi byli karani już wcześniej, więc nie będzie ostrzeżeń słownych, tylko muty z bomby.

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.