Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Lion King

Nick admina banującego: RobaKk

Data/Mapa:  +/- 18 30 mapa jakaś z minecraft

SteamID: STEAM_0:0:582698464

Serwer (mod): Base Builder                              

Opis sytuacji: Ogółem to mape przed  kupiłem 2 razy kose i wbiłem 2000 killi potem zmieniła sie mapa nadal mi ta kosa została to wybudowałem kampe na kose robakk mowił coś że to jest jakiś bag czy coś.
To kupiłem kose jeszcze raz przed banem . Poza tym nic nie było słychać na chacie w grze , bo wszyscy gadali o czymś  . Mój kolega dał mi discorda robaka to go dodalem i to jest co on mi odpisał : [ Nie że mam problem poprostu wole to dać niż nie dać. ] 

+ Jeszcze inna sprawa bo dostałem PERMA za za to  że kurwa powiedziałem raz nazwe innej serverowni i mowiłem YouTube  . Sprawa wyglondała ogółem tak że na czacie pisało 3 pixele bądŹ  1 minusa to mu mowie że ma zadużo bo ma 1 minusa u movement , ale surf mu może nie działał dlatego może nie miał zadużo pixeli . I ogółem to chuj z tym że było  może 5 typa na serv gdzie w tym 1 to mój frend. 

Z góry przepraszam za wulgarny język ale mam już tego dość że dostaje 2 Permbana i to jeszcze za takie coś .  

Opublikowano

Wulgarny  język to u ciebie norma, oglądałem demko z tobą i mnie skręcało że szkoła podstawowa tak pyskata jest 

Twoje poprzednie odwołanie jest nadal rozpatrywane wiec nie rozumiem po co kolejne 

Bana na 7 dni za bugowanie serwera masz tak czy siak, teraz się ważą twoje losy czy permban zostanie. Czekaj w poprzednim odwołaniu.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.