Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Nick: Pinkb
Imię: Olaf
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/PinkB/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Prowadziłem 5/6 laty temu własna siec serwerów. Wiem co z czym się je.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 9/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Pracuje i żyje jak normalna dorosła osoba. Nie jestem wstanie określić się. Ale jako że będę miał większy obowiązek to z miła chęcią będę siedział 
Dlaczego Ty?: Miły smieszny chłopaczek. Potrafie spojrzec na sprawy z chłodną głową oraz nigdy się nie wywyższam bo mam ADMINA. Będę starał się powiększać sieć poprzez robienie konkursów na itemy w realu czy cos innego fajnego. Postaram się stworzyć uniwersum na serwerze aby każdy każdego znał.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam,ds,facebook,Whatsapp
SID: STEAM_1:1:555001154

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

pinkes.png

• Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.