Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  4R4B

Nick oskarżonego:  BeFFu

IP/SID oskarżonego:  ?????????????

Godzina i data zdarzenia: 04.01.21 - ok 01:20

Mapa:  DD2

Screeny/demo: ???????

Opis sytuacji: Bardziej mi chodzi o jakieś wyjaśnienia , bo to zachowanie do admina wgl nie jest podobne.Grałem sobie na OnlyDD2 , będąc na "dolnym trupie" , została podłożona paka , razem ze mną było łącznie 3 osoby w CT dodam że żywe , po zabiciu w dolnym jednej osoby zaczalem isc do gory ,słyszałem kroki które myślałem że dobiegają z wyjścia od respa TT do górnego trupa i zatrzymałem się na schodach z ustawionym celownikiem na wejście , postałem może z 10 sekund , do wybuchu paki pozostało ok 15. Cichymi krokami zacząłem iść w stronę paki która znajdowała się na B , jak to normalny gracz robi , rozglądałem się czy mogę bezpiecznie pobiec i rozbroić co i tak by się nie udało ponieważ zostało do wybuchu chyba 5 sekund , zostałem zabity. Po chwili wyskakuje mi komunikat że dostałem bana na 5 minut , za CELE. Po 5 minutach wchodząc na serwer zadałem pytanie "co za świeżak" mi dał bana i za co , nie czytając nawet regulaminu serwera (było powyżej 2 CT a do tego nie kampiłem tylko wolno kierowałem się w strone paki) no i tak zaczeła się wymiana zdań , za którą oczywiście zwykły gracz został ukarany , bo admin nie miał zadnych argumentów i zabolała go prawa.

Poniżej krótka rozmowa:

[*SVIP*] *[Gold Nova I]* 4R4B :  Daj mi powod kurwa swiezak za co dostalem bana za CEL
[*SVIP*] *[Master Guardian II]* BeFFu :  ale grzeczniej bo zaraz za kulture polecisz
[*SVIP*] *[Gold Nova I]* 4R4B :  ale za jakie cele dostalem bana !?
[*SVIP*] *[Master Guardian II]* BeFFu :  a Ty kampisz dolny kampisz
[*SVIP*] *[Gold Nova I]* 4R4B :  poczytaj regulamin lepiej i sie bierz za banowanie wtedy
[*SVIP*] *[Master Guardian II]* BeFFu :  pierdol pierdol ja poslucham
[*SVIP*] *[Gold Nova I]* 4R4B :  bylo powyzej 2 CT wejdz na forum i poczytaj
[*SVIP*] *[Master Guardian II]* BeFFu :  jakis random cos mowi i do mnie ze swiezak XD jestem tu dluzej niz Ty na tym swiecie
[*SVIP*] *[Gold Nova I]* 4R4B :  odezwal sie typ co ma moze z 17 lat XD
[*SVIP*] *[Master Guardian II]* BeFFu :  17 lat XD
[*SVIP*] *[Gold Nova I]* 4R4B :  dobra 20 niech bedzie wez ogarnij chlopaku
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Prowokuj dalej, jak masz jakies zazalenie to zapraszam Katujemy.eu'
[AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1247363589'
[AMXBans] Twoje IP: '91.193.208.200'
[AMXBans] =======================================

No i miał bym to gdzieś , tylko po samym banie dopisał mi takie nie miłe coś typu "NARA" co niestety w amx juz nie wyskoczyło. Śmieszy mnie też to że o 7 lat młodszy chłopak pisać do mnie może ze jak on grał to mnie na świecie nie było , mimo tego że nie chodziło mi że jest świeżakiem jako gracz CS ale jako administrator, ponieważ jak widziałem regulaminu nie znał on w ogóle , ale jak ja mu napisze że ma może z 20 lat co nie jest obrazą to od razu leci ban, a dodam że on do mnie przeklinał. UnBana nie chce , tu chodzi o sam fakt że takie osoby moim zdanie powinny czytać regualminy serwera , a nie banować (po swojemu) i ogarnijcie niektórych co im się troszke przewraca w głowie.Dziwi mnie też fakt że zwykły(random) zna lepiej regulamin , od admina ktory pewnie nawet go nie czytał. Pozdrawiam.

• Haha 1
  • Donator
Opublikowano

Robiłem coś na steam tym samym afcząc chwile na respie, gdy wróciłem do gry paka była podłożona, wbiegam do górnego a tam co? Kampi taki 4R4B na schodach wpatrzony w górnego jak w obrazek, po dedzie widok ekranu blokuje się na chwile na miejsce z którego nas zabito i co widzę? 4R4B jak dalej stoi i patrzy na górnego nie robiąc nic, wbiega łaskawie na B gdy paka praktycznie wybucha byleby sprawić pozory iż cele robi. Jeżeli nie czytałeś regulaminu to jest to i wyłącznie Twoja wina i Twój interes aby z regulaminem się zapoznać a wchodząc na serwer automatycznie go akceptujesz. Jeżeli coś do mnie pisałeś o regulaminie to: "e) Na serwerze jest obowiązek wykonywania celów mapy. (Terro podkłada bombę, a CT ją rozbraja/ nie dopuszcza do jej podłożenia)." Jest tutaj gdziekolwiek zawarta informacja odnośnie tego kiedy żyje 2 lub więcej CT/TT to nagle cele nie obowiązują? Nie :) Czemu wycinasz tylko niektóre wiadomości z konsoli? Z tego co wiem to to nie są wszystkie wysłane przez nas wiadomości. Nazywasz mnie świeżakiem gdzie na tej serwerowni siedzę ponad 2 lata i ciągle jako admin DD2 (pomijając okresy przerw od CS'a). I po samym banie nie napisałem "NARA", jeżeli nie wiesz co tam było napisane to nie udzielaj się na ten temat. Skoro tego nie masz to jakim cudem mogłeś wiedzieć, że nawet cokolwiek innego napisałem? Zapisałoby się przecież. Zbędna i błędna próba dodania byle czegoś byleby było na mój minus. Dostałeś bana za obraze? Nie. Dostałeś bana za prowokacje bo mimo iż starałem pisać się zlewająco Ty ciągle coś musiałeś dodać swojego. Admin nie człowiek? Przeklinać mu nie można? Nadmierne przeklinanie jest karane a nie jak ktoś raz czy dwa napisze jakiekolwiek przekleństwo. Jeżeli mielibyśmy banować za takie coś to 3/4 serwera jak nie cały poleciałby z banem łącznie z administracją. Jesteśmy normalnymi ludźmi którym zdarzy się napisać/wypowiedzieć jakieś niecenzuralne słowo więc kolejna zbędna rzecz do której próbujesz się przyczepić. 

• Haha 2
Opublikowano

http://o11a.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-2101040051-de_dust2.dem.zip 

@ BeFFu

Po pierwsze nie rób z nikogo debila, bo na serwerze jest HLTV.

Po drugie czujesz się lepszy od innych. Nie różnisz się od awanturnika na serwerze niczym,

a nie przepraszam, tylko tym że to ty masz tutaj admina. I to on dostanie bana, nie Ty.

Kozaczysz do ludzi, później ich banujesz, coś jest dla ciebie niewygodne też banujesz, lub grozisz banem.

Sam nie jesteś lepszy nazywając graczy botami, rzucając się do nich. (dostałem takie skargi od graczy)

Osoba pisząca skargę, otwierająca ten temat jest tylko jedną osobą, która znalazła na to czas. Reszta ma to w dupie, ale w ten sposób odstraszasz ludzi.

Niżej dodam nagranie z HLTV. Zbanowałeś osobę tylko dlatego, że Cię zabił i znalazłeś wymówkę, że to za cele bo przesiedział chwilę na schodach,

następnie wbiegł na B (11.5 sekundy do wybuchu),

gdyby udało mu się zabić przeciwnika na B to mógłby rozbroić pakę, też by dostał bana? Za to, że wcześniej nie biegł do paki, mimo, że w końcu ruszył i by się wyrobił? 

Nie traktuj nikogo z góry i nie myśl, że jesteś lepszy tylko dlatego, że zakupiłeś sobie admina. Bo kiedyś ktoś na ciebie spojrzy z góry i ci wypierdoli bana za twoje przyśpieszanie na spadochronie co rundę, co u nas jest skutkowane permem. :) 

Ogólnie zostałeś przez moich znajomych nazwany największym chamem serwera, ale to już taki szczególiczek. Każdy ponad każdym?

''Robiłem coś na steam tym samym afcząc chwile na respie, gdy wróciłem do gry paka była podłożona''

?????? CO ROBIŁEŚ NA STEAM, na hltv widać normalnie jak wybiegasz z respa TT wlatujesz na skrzynkę przed górnym, machasz celownikiem, zmieniasz broń, siedzisz do momentu podłożenia paki (cały czas ruszasz celownikiem, więc nie siedziałeś na steam). Po prostu tam kampiłeś. Pierdolony mitoman XD

''Admin nie człowiek? Przeklinać mu nie można? Nadmierne przeklinanie jest karane a nie jak ktoś raz czy dwa napisze jakiekolwiek przekleństwo'' XD

Nie no beffuś ty możesz przeklinać, bo regulamin nie zabrania, ale ktoś inny zaraz poleci. Super jesteś. Kandyduj do policji, tam takich jak ty jest dużo, byś się odnalazł w swoim żywiole.

[*SVIP*] *[Gold Nova I]* 4R4B :  Daj mi powod kurwa swiezak za co dostalem bana za CEL
[*SVIP*] *[Master Guardian II]* BeFFu :  ale grzeczniej bo zaraz za kulture polecisz

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.