Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku tygodni mam problem z cs 1.6 mianowicie, gdy wszyscy zginął i zacznie się nowa runda to nie pojawia mi się czat. Słyszę tylko osoby które rozmawiają przez czat głosowy natomiast gdy pisze to nic nie widać, tak samo jest jak używam komend typu "/czapki" "/los" wtedy nic się nie dzieje (nie pojawia się wybór czapki itp). Myślałem, że jest to jakiś łatwy problem i pomoże zainstalowanie cs od nowa, natomiast tak się nie stało. Może ktoś miał podobny problem i wiecie co z tym zrobić.

Pozdro Kobe Bryant 

Opublikowano

hud_saytext_internal "1" w konsoli zobacz to 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeśli masz CS na steam zrób spójność plików 

Jeśli NS to cholera nie mam już pomysłów, szczerze mówiąc ..

Nie pamiętam czy  .cfg się również usuwa  z momentem odinstalowania cs 1.6 czy nie .. jeśli nie to usuń również plik .cfg (może tam coś jest ustawione) 

Wujek google jeszcze jest 

wiele stron, które opisują zapewne podobne problemy 

Wystarczy poszukać naprawdę 

Opublikowano

Jak jestem na spect to tak samo się dzieje.

Myślałem, że pomoże zainstalowanie innej wersji gry (cs 1.6 v48) ale nie pomaga też.

Nawet wujek Google rozkłada ręce.

Ale co dziwne to jak gram na dd2 #2 na tej sieci to działa mi normalnie nie mam żadnych problemów i jeszcze na jednym serwerze only awp, na reszcie serwerów jest jakiś problem.

Chwile dłużej pobyłem na serwerze i pojawił się błąd "reliable channel overflowed" popatrzyłem w necie i nie mam pojęcia jak to naprawić nie wiem nawet czy to błąd z mojej strony czy serwera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.