Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz : GUMA.
- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Guma./145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 7
- Ile masz lat : 25
- Steam ID : STEAM_0:0:421052081 

- Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Od godziny do sześciu dziennie szczególnie wieczorami.
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : za afka
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Lubie porządek, ład i miłą atmosferę którą czasami okazuje na serwerze :D Raczej wrogów niemam, z każdym staram sie dogadać na serwerze. Będę sie starał jak najlepiej wykonywać moje obowiązki. Moja ostatnia dość krótka kadencja na stanowisku admina spowodowana była natłokiem pracy i obowiązków, teraz mam więcej czasu i na dłużej myśle tutaj zostać na tym stanowisku.

Pozdrawiam gumeczka.

• Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Na TAK

+ gt 

+ wiek

+ amx

+ doświadczenie jakieś

Zawsze gdy widywałem go na serwerze to nie było żadnych problemów, zawsze przyda się pomocna ręka szczególnie teraz gdy adminów na serwerze dość często jest brak przez co gracze na za dużo sobie pozwalają tworząc jeden wielki zwierzyniec 

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Weteran Cantera 

+ Był kiedyś Adminem
+ GT 
+ Znajomość AMXmodX

Biorę tego karpia :default_biggrin:                           

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.